Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 nov 2007 - Anul XII, nr. 280 (3652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Românii din Spania: Prezenţă foarte slabă la urne, mai ales la Sevilla

Duminică, 25 Noiembrie 2007 (16:45:47)

Prezenţa la secţiile de votare din Spania era scăzută la ora transmiterii acestei ştiri, cel puţin la Sevilla, Barcelona şi Madrid, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali români din aceste zone, care au precizat că nu s-au format cozi şi nu s-au înregistrat incidente până în acest moment.
 
  Oficiali din cadrul celor două secţii de votare de la Madrid, au declarat, pentru MEDIAFAX, că prezenţa la urne este mai scăzută decât la referendumul din 19 mai.Potrivit oficialilor români, la Madrid nu s-au format cozi şi nu s-au înregistrat incidente, procesul electoral desfăşurându-se în condiţii normale.

Preşedintele secţiei de votare pentru europarlamentare de la Alcala de Henares a declarat, pentru MEDIAFAX, că până în prezent toate persoanele care s-au prezentat la urne au avut actele în regulă şi nu s-au înregistrat cazuri de nemulţumire în rândul votanţilor. Potrivit sursei citate, atmosfera în secţiile de votare este una destinsă, iar fluxul de alegători este "moderat, dar constant".

Responsabili de la Sevilla au declarat, însă, pentru MEDIAFAX, că prezenţa la urne este deocamdată foarte redusă, "incomparabil mai mică decât la referendumul de la 19 mai". Potrivit surselor citate, nu s-a înregistrat niciun incident până în prezent.

La Barcelona, românii s-au prezentat de asemenea în număr redus la urne, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din cadrul Consulatului general al României. Potrivit acestora, prezenţa la urne, care a fost scăzută în cursul dimineţii, a devenit "mai fluentă" în cursul după-amiezii, fără a se putea vorbi despre "o afluenţă covârşitoare". Conform aceloraşi surse, prezenţa este mai scăzută comparativ cu cea înregistrată la referendumul de la 19 mai. La Barcelona nu s-au format cozi, nu s-au înregistrat incidente şi nu au fost făcute contestaţii până în prezent. Autorităţile nu exclud o prezenţă mai mare în cursul după-amiezii.

În Spania, au fost trimise pentru fiecare dintre cele două tipuri de scrutin de la 25 noiembrie 43.450 de buletine de vot (86.900 pentru ambele), acestea fiind repartizate astfel: 5.500 la fiecare dintre cele două secţii de votare din Madrid, 5.500 la Alcala de Henares, 4.950 la Alcazar de San Juan, câte 3.300 la Barcelona şi Zaragoza, câte 2.200 la Valencia şi Sevilla şi 11.000 la Castellon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Românii din Spania: Prezenţă foarte slabă la urne, mai ales la Sevilla.
 Vizualizări articol: 474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Românii din Spania: Prezenţă foarte slabă la urne, mai ales la Sevilla0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei