Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2007 - Anul XII, nr. 272 (3645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Olteanu a făcut o gafă diplomatică de proporţii

Vineri, 16 Noiembrie 2007 (18:23:10)

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, vineri, că preşedintele Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu a făcut o gafă diplomatică de proporţii în momentul în care l-a criticat personal pe ambasadorul SUA la Bucureşti Nicolas Taubman
  "Una e să răspunzi la o critică mai mult sau mai puţin justificată, alta e să ai un atac personal la adresa unui înalt reprezentant al unui stat aliat. Bogdan Olteanu a făcut o gafă diplomatică de proporţii", a opinat Geoană.

Totodată liderul PSD a precizat că Bogdan Olteanu a făcut "o greşeală de începător în politica internaţională" el apreciind că singura cale ca Olteanu "să spele" din greşeală politică importantă pe care a făcut-o este să îşi ceară scuze ambasadorului SUA.

"Dacă sunt lucruri pe care le are de reproşat modului în care Ambasada SUA se raportează la instituţia Parlamentului, să o facă prin critici aduse unor proiecte şi nu unor persoane", a mai spus Geoană.

Liderul PSD a precizat totodată că este normal ca al treilea om în stat să poată să se lanseze în atacuri "puerile" la adresa unui înalt oficial al unui stat prieten.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că ambasadorul SUA la Bucureşti Nicholas Taubman şi-a obţinut mandatul de ambasador într-un mod în care în România ar fi considerat "corupţie", adăugând că, "în România, legislaţia o fac românii", după ce diplomatul american a criticat Parlamentul pentru modificările aduse Codului Penal şi Codului de procedură penală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Olteanu a făcut o gafă diplomatică de proporţii.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Olteanu a făcut o gafă diplomatică de proporţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei