Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2007 - Anul XII, nr. 261 (3635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Conducerile PD şi PLD au discutat despre campaniile pentru votul uninominal şi europarlamentare

Luni, 5 Noiembrie 2007 (13:45:50)

Conducerile PD şi PLD s-au întâlnit, luni, la sediul democraţilor din Aleea Modrogan, temele de discuţie fiind coordonarea acţiunilor celor două partide în campaniile pentru referendumul de introducere a votului uninominal şi alegerile pentru PE.
 
Preşedintele PD, Emil Boc, a declarat, la finalul întâlnirii "de lucru" PD-PLD, care a durat aproximativ o oră, că temele abordate au fost legate de referendumul pentru introducerea votului uninominal şi alegerile pentru PE, respectiv coordonarea dintre cele două partide, în această perioadă de campanie electorală.

"Am avut o întâlnire potrivit graficului stabilit în fiecare zi de luni. Două teme am abordat, prima temă fiind legată de referendumul pentru votul uninominal. Am stablit coordonarea activităţilor noastre politice, pentru susţinerea acestei forme de vot uninominal, în perioada următoare. Cea de-a doua temă se referă la acţiuni specifice de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, potrivit premisei că suntem parteneri, şi nu adversari politic în această campanie electorală”, a declarat Emil Boc.

Potrivit acestuia, în campania pentru promovarea referendumului declanşat de preşedintele Traian Băsescu pentru introducerea votului uninominal vor avea loc câteva acţiuni ale celor două partide, o primă acţiune de campanie fiind un miting electoral al PLD, care se va desfăşura în 11 noiembrie, la Iaşi.

Boc a spus că celelalte acţiuni sunt „în organizare”, iar despre mitingul organizat de PD pe tema referendumului democraţii vor discuta după Biroul Permanent Naţional.

Conform unor surse democrate, mitingul PD ar putea avea loc în 18 noiembrie, următoarea duminică după mitingul PLD, la Cluj, unde primar este Emil Boc.

"Ne-am concentrat pe susţinerea votului uninominal, al referendumului, pe mobilizarea cetăţenilor, căroră le spunem simplu şi direct că singura şansă după 17 ani este ca prin votul lor să determine schimbarea clasei politce, prin introducerea votului uninominal. Dacă nu vor veni la vot, nu vor mai avea de ce să se plângă în viitor că parlamentarii dorm şi nu îşi fac datoria, pentru că acum au într-adevăr posibilitatea să îi schimbe şi să impună nume, şi nu liste”, a arătat Emil Boc.

Suse din PLD au declarat pentru MEDIAFAX că, pe lângă cele două mitinguri de la Iaşi, şi de la Cluj, unde este aşteptat şi preşedintele Traian Băsescu, cele două partide vor organiza şi o acţiune electorală comună, mai amplă, la Bucureşti, tot cu participarea şefului statului, cel mai probabil în ultimele zile de campanie electorală.

La întâlnirea PD-PLD de luni au participat, din partea PLD, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur şi Valeriu Stoica, iar din partea PD - Emil Boc, Adriean Videanu şi Vasile Blaga.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerile PD şi PLD au discutat despre campaniile pentru votul uninominal şi europarlamentare.
 Vizualizări articol: 532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conducerile PD şi PLD au discutat despre campaniile pentru votul uninominal şi europarlamentare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei