Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 nov 2007 - Anul XII, nr. 257 (3632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lăcătuş a debutat cu o victorie pe banca tehnică a Stelei

Joi, 1 Noiembrie 2007 (12:52:50)

Echipa Steaua Bucureşti a câştigat cu scorul de 3-1 (2-0) meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, în faţa formaţiei Oţelul Galaţi, în etapa a XIII-a a Ligii I, primul jucat sub conducerea antrenorului Marius Lăcătuş.

Golurile au fost marcate de N. Dică '7, '66 (penalti) şi Semeghin '32 (autogol) pentru Steaua, în timp ce Oţelul a punctat prin Szekely '52.

Steaua a deschis scorul prin Nicolae Dică, în minutul 7. Dică a marcat de la şase metri lateral dreapta, la colţul scurt, după ce portarul oaspeţilor, Kouha, a respins în faţă un şut expediat tot de el.

Scorul a devenit 2-0 în minutul '32, când Dorin Semeghin (Oţelul) a marcat cu capul în propria poartă, după o centrare de pe dreapta a lui Dică.

În minutul 37, Bănel Nicoliţă a marcat pentru Steaua, însă reuşita sa a fost anulată după un fault în atac comis de Zaharia în faza precedentă.

Oţelul a redus din diferenţă în minutul 52, prin Janos Szekely, care a marcat din lovitură liberă de la 30 de metri, în vinclu.

În minutul 65, Steaua a beneficiat de un penalti după ce Jelev a jucat mingea cu mâna în careul oaspeţilor. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Nicolae Dică iar scorul a devenit 3-1 în favoarea gazdelor.

Steaua: 1. Zapata - 13. Emeghara, 17. E. Baciu, 5. Rada, 15. Neşu - 16. Nicoliţă, 8. Ov. Petre, 26. Croitoru (25. Neaga '81), 84. Surdu (20. Lovin '60) - 10. N. Dică, 30. Zaharia (7. Bicfalvi '84). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Oţelul: 99. Kouha - 16. Sârghi, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 25. Semeghin (8. Labukas '34) - 28. J. Szekely, 10. G. Paraschiv, 5. Adr. Ionescu (11. Gado '70), 14. S. Ilie - 19. D. Stan, 27. E. Jula (6. L. Iorga '46). Antrenor: Petre Grigoraş

Cartonaşe galbene: Croitoru '72 / Adr. Ionescu '20, Sârghi '40, Jelev '65, D. Stan '80.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Ionel Ivan, ajutat la cele două linii de asistenţii Ionel Popa şi Bogdan Hârlab şi de rezerva Robert Dumitru. Observatorii întâlnirii au fost Dumitru Mihalache şi Ioan Mureşan.

La meci au asistat 16.600 de spectatori.

Tehnicianul Marius Lăcătuş, aflat la debutul pe banca tehnică a Stelei, a fost întâmpinat cu căldură de spectatori. La intrarea lui Lăcătuş pe teren, toţi cei prezenţi pe stadion i-au scandat numele şi l-au aplaudat, fostul fotbalist stelist, care a câştigat 21 de trofee cu gruparea din Bulevardul Ghencea, salutând, la rândul său, tribunele. Numele lui Marius Lăcătuş a fost scris pe tabela de marcaj, dar şi pe panourile publicitare din jurul terenului.

Suporterii stelişti de la peluza întâi au afişat două bannere dedicate lui Lăcătuş: "50 de trofee câştigate / Cu Lăcătuş aproape jumătate" şi "7 Lăcătuş eşti unic". Galeria Stelei i-a criticat pe fotbalişti afişând mesajul "Jucători leşinaţi refuzaţi să ne salutaţi".

Fanii de la peluza a doua nu au scăpat prilejul de a-i critica pe jucători şi pe finanţatorul Gigi Becali: "Prezenţi doar pentru Lăcă şi culori, nu pentru mercenari şi creditori". Un alt banner de la Peluza Sud a fost "Inima noastră s-a întors acasă, Lăcă reprezintă Steaua noastră".

Finanţatorul Gigi Becali nu a asistat la primirea făcută lui Lăcătuş de suporteri, el sosind în lojă abia după trei minute de la începerea meciului.

Atacantul Victoraş Iacob şi fundaşul Dorin Goian nu au fost incluşi în lotul de 18 jucători, primul având temperatură, iar cel de-al doilea fiind accidentat.

La prezentarea echipelor, Romeo Surdu a fost huiduit de spectatori.

La meci a asistat şi fostul patron al lui Lăcătuş de la UTA Arad, Nicolae Bara.

În câteva rânduri, pe stadionul Steaua s-a scandat numele fostului fotbalist Nicolae Dobrin, decedat săptămâna trecută.

Oţelul Galaţi a marcat primul gol după opt ani pe stadionul Steaua. Ultima reuşită a formaţiei gălăţene pe stadionul Steaua era semnată de Dragoş Mihalache, într-o partidă disputată la 30 octombrie 1999, scor 2-1 pentru "roş-albaştri".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăcătuş a debutat cu o victorie pe banca tehnică a Stelei.
 Vizualizări articol: 423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lăcătuş a debutat cu o victorie pe banca tehnică a Stelei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei