Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 oct 2007 - Anul XII, nr. 243 (3618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Prefectura verifică activitatea conducerii Spitalului Judeţean Suceava

Marţi, 16 Octombrie 2007 (15:56:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

O comisie constituită la ordinul prefectului de Suceava, Orest Onofrei, va verifica activitatea conducerii Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, şi în special a directorului acestuia, Costică Dăscăliuc. Onofrei a precizat că din această comisie vor face parte specialişti din cadrul Autorităţii de Sănătate Publică, Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate şi Prefecturii Suceava.

El a precizat că există anumite activităţi în cadrul Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” Suceava care lasă de dorit. Onofrei consideră că această situaţie a fost determinată şi de faptul că actualul manager al spitalului, Costică Dăscăliuc, şi-a păstrat în echipa de conducere anumite persoane a căror activitate a fost contestată în diverse rânduri pentru lipsa performanţelor.

Prefectul de Suceava a declarat că rezultatele verificărilor efectuate de această comisie vor fi înaintate Ministerului Sănătăţii Publice pentru luarea unor măsuri în vederea îmbunătăţirii managementului la nivelul Spitalului Judeţean Suceava.

De altfel, prefectul Onofrei a declarat că a luat decizia de a dispune constituirea acestei comisii după ce invitaţia adresată în cursul lunii iunie a.c. Ministrului Sănătăţii, de a verifica activitatea managerului Costică Dăscăliuc, nu a avut nici o finalitate.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura verifică activitatea conducerii Spitalului Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectura verifică activitatea conducerii Spitalului Judeţean Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează