Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 oct 2007 - Anul XII, nr. 243 (3618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat pe articole bugetul acestei instituţii pe anul 2008

Marţi, 16 Octombrie 2007 (11:42:38)
"

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, pe articole, în numai cinci minute şi fără dezbateri, propriul proiect de buget pe anul 2008, stabilind ca acesta să fie mai mare decât cel din 2007 cu 22,9%. 
Chestorul Camerei Miron Ignat a prezentat proiectul de buget al Camerei Deputaţilor, arătând că acesta este unul "echilibrat şi corespunde nevoilor pentru 2008". "Proiectul de buget pe anul viitor prezintă o creştere de 22,9% faţă de 2007, iar în preţuri comparabile creşte cu 18%", a spus Ignat. El a arătat că acest buget este structurat pe cheltuieli de personal, pentru bunuri şi servicii şi cheltuieli de capital.

El a precizat că proiectul de buget a fost analizat şi aprobat de cei patru chestori Gherghe Albu (PD), Gelil Eserghep (PRM), Kelemen Hunor (UDMR) şi Miron Ignat (minorităţi), de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor şi de Comisia de buget finanţe.

Deputaţii nu au avut nimic de obiectat la dezbaterea pe articole a proiectului de buget, iar votul final va fi dat în cursul zilei de marţi.

Camera Deputaţilor îşi decide singură bugetul pe care apoi îl trimite Guvernului să-l includă în proiectul de buget de stat. Secretarul general al Camerei Gerogeta Ionescu a precizat în urmă cu trei săptămâni, când proiectul de buget al Camerei pe 2008 a fost aprobat în Biroul Permanent, că Ministerul Finanţelor a propus ca bugetul acestui for legislativ pe 2008 să fie la nivelul celui din 2007.

Bugetul propriu adoptat de Camera Deputaţilor este de 296.193.000 lei.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat pe articole bugetul acestei instituţii pe anul 2008.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat pe articole bugetul acestei instituţii pe anul 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează