Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 300 (8524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bogdan Gheorghiu: „Dorind să-l atace pe Gheorghe Flutur, deputatul Șoldan jignește întreaga comunitate a județului Suceava”

Joi, 21 Decembrie 2023 (19:41:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că deputatul social-democrat Gheorghe Șoldan jignește întreaga comunitate a județului atunci când îl atacă pe președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur. „Norocul României este că deputatul Șoldan nu a fost evaluat la recent efectuatele testări PISA. Este evident faptul că, deși vede, aude, nu înțelege absolut nimic. Dacă până acum puteam spune că citeam cu uimire și indignare atacurile imberbe ale tânărului Șoldan la adresa președintelui Gheorghe Flutur, această ultimă ieșire efectiv m-a dezgustat prin amalgamul de minciuni și denigrări greu de digerat de către orice om decent”, a spus Bogdan Gheorghiu. El a catalogat ca o jignire afirmațiile lui Șoldan potrivit cărora județul Suceava are printre cele mai nevoiașe comunități din țară și că sucevenii nu au unde munci. Deputatul PNL a arătat că din contră, există o criză acută de forță de muncă în județ datorată numărului mare de pensiuni și alte afaceri turistice deschise în ultimii ani în Bucovina, zonă din ce în ce mai vizitată. „Chiar în Cajvana, localitatea de baștină a lui Gheorghe Șoldan, oamenii de afaceri au deschis sere care vând căpșuni și alte produse naturale și principala lor problemă e tocmai lipsa forței de muncă. Cum se împacă asta cu afirmația imaturului deputat căjvănean cum că sucevenii nu au unde munci? Cum crede acesta că vor reacționa mândrii bucovineni când citesc că Șoldan îi numește cei mai nevoiași din țară, crezând ca așa îl denigrează pe Gheorghe Flutur?”, a mai spus Gheorghiu. El a adăugat că administrații județene din toată țara și mai ales din Moldova privesc cu „o invidie admirativă” multitudinea de realizări din Suceava, de la Fălticeni, cu modernizarea bazei nautice, cu muzeul din Siret, aeroportul unde se va instala în curând un sistem pentru aterizarea pe timp de ceață pe care îl mai are doar Otopeniul în țară, noul elicopter SMURD al spitalului, gazul metan de la Vatra Dornei, acestea fiind doar câteva lucruri punctate în ultimele zile de către administrația suceveană. Bogdan Gheorghiu spune că în acest context, deputatul care ar trebui să fie de Suceava, Șoldan, spune că Gheorghe Flutur nu a făcut nimic în 20 de ani de guvernare județeană. El i-a amintit că PSD este partidul care a înglodat județul în datorii cu proiectul <Utilități și Mediu>, care nu a adus gaz în localitățile care plătesc rate și dobânzi exorbitante pentru creditul contractat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu: „Dorind să-l atace pe Gheorghe Flutur, deputatul Șoldan jignește întreaga comunitate a județului Suceava”.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Gheorghiu: „Dorind să-l atace pe Gheorghe Flutur, deputatul Șoldan jignește întreaga comunitate a județului Suceava”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei