Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 296 (8520)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Drumul național DN2 (E 85) va fi închis sâmbătă seara, de la ora 18.00, între Dărmănești și Siret

Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 (15:05:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Drumul național DN 2 (E 85) va fi închis circulației publice, pe zona cuprinsă între intersecția acestuia cu DJ209D (localitatea Dărmănești) și intersecția acestuia cu DN29C (localitatea Siret), începând cu ora 18.00, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Suceava, printr-un comunicat de presă. Ora estimată pentru redeschidere este 22.00.

Motivul principal care a condus la această măsură este existența a două transporturi agabaritice care urmează să se efectueze în cursul zilei de sâmbătă, 16 decembrie a.c., pe DN2 (E85) pe raza județului Suceava. „Se preconizează că începând cu ora 18.00 segmentul de drum european dintre localitatea Dărmănești și orașul Siret va fi blocat complet pe ambele sensuri de mers, până la finalizarea transporturilor, estimată la ora 22.00”, se arată în comunicat.

La închidere au contribuit necesitatea asigurării condițiilor corespunzătoare de desfășurare a traficului rutier pe drumul național DN2 și existența unei coloane de peste 1.500 de tiruri care staționează pe zona DN2, de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF)  Siret până la Dărmănești.  Cele două transporturi agabaritice menționate trebuie însoțite pe DN 2, din municipiul Suceava până în PTF Siret.  

Pentru vehiculele având masa totală maximă autorizată mai mică sau egală de 7,5 tone, poliția recomandă folosirea următoarelor rute alternative:

1. Pentru deplasarea pe ruta Rădăuți – Suceava, utilizarea rutei ocolitoare: Centura Rădăuți (CRD) - DN2H - Milișăuți - DN2K - Arbore  - DJ178 - Botoșana - Comănești - DJ178A - Todirești - Părhăuți -  Costâna - DJ209D - Dărmănești - DN2 - Suceava.

2. Pentru deplasarea pe relația Siret - Suceava, utilizarea rutei ocolitoare: oraș Siret - DJ209D - Dărmănești - DN2 - Suceava.

Traficului de mare tonaj (peste 7,5 tone) va fi oprit în intervalul orar indicat.

„Rugăm participanții la trafic să respecte semnalele polițiștilor rutieri care vor asigura direcționarea traficului spre rutele alternative și să manifeste înțelegere față de aceste situații care impus măsuri restrictive, tocmai pentru a se realiza fluidizarea traficului și a se evita blocajele rutiere”, este apelul polițiștilor suceveni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumul național DN2 (E 85) va fi închis sâmbătă seara, de la ora 18.00, între Dărmănești și Siret.
 Vizualizări articol: 4945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drumul național DN2 (E 85) va fi închis sâmbătă seara, de la ora 18.00, între Dărmănești și Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei