Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 292 (8516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eleva Beatrice Ecaterina Tcaciuc, în vârstă de 12 ani, s-a calificat în finala Golden Voice

Marţi, 12 Decembrie 2023 (12:42:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eleva Beatrice Ecaterina Tcaciuc, în vârstă de 12 ani, s-a calificat recent în finala Golden Voice, un concurs de renume, cu o selecție riguroasă. La etapa inițială a competiției au participat 98 de copii, din 38 de județe, cu vârste cuprinse între 12-16 ani, iar în finală s-au calificat doar zece, printre care și suceveanca Beatrice Ecaterina Tcaciuc, elevă în clasa a V-a la Colegiul National „Ștefan cel Mare” Suceava.

Finala Golden Voice a avut loc pe 6 decembrie 2023, live, la București, fiind o experiență minunată pentru Beatrice. Suceveanca a interpretat piesa „It’s oh so quiet” și a fost felicitată pentru interpretare și alegerea piesei de Smiley. Beatrice Ecaterina Tcaciuc a participat, în perioada 7 – 9 decembrie, și la Piatra Neamț,  la Spectacolul-concurs „Cântec de Stea”, ediția a XII-a, la care au fost prezenți peste 200 de copii. Beatrice a evoluat la trei secțiuni, „Muzică Populară”, „Colind” și Muzică ușoară, fără tematică de iarnă. Suceveanca a primit unul din marile premii: Trofeul „Cântec de Stea Tradițional Românesc”, reinterpretând în gală colindul care a emoționat juriul, „Aseară, pe-nserate”. Beatrice Ecaterina Tcaciucface canto - muzică ușoară de peste patru ani, cu prof. Teodora Botez, la Școala Artelor, și muzică populară, de un an, cu artista Nicoleta Cojocaru. De asemenea, Beatrice este elevă în anul II la Școala Populară de Arte „Ion Irimescu”, sub îndrumarea prof. Maria Tanase, secțiunea muzic populară. Cei care o cunosc pe Beatrice Tcaciuc spun despre ea că este un copil ambițios, muncitor, cu rezultate excepționale atât la învățătură, cât și pe plan artistic. Face șah de trei ani, dar a făcut trei ani și dans sportiv. A participat la peste 50 de concursuri muzicale, la care a obținut premii importante: peste 20 de trofee și peste 30 de premii I.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eleva Beatrice Ecaterina Tcaciuc, în vârstă de 12 ani, s-a calificat în finala Golden Voice.
 Vizualizări articol: 2166 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eleva Beatrice Ecaterina Tcaciuc, în vârstă de 12 ani, s-a calificat în finala Golden Voice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei