Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 274 (8498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Două zile cu restricții de circulație pe bulevardul principal și în Centru, cu prilejul aniversării ,,Zilei Naționale a României”

Marţi, 21 Noiembrie 2023 (16:58:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii vor avea parte anul acesta de o amplă paradă militară și ceremonial de marcare a Zilei Naționale a României, dar organizarea manifestărilor vine „la pachet” cu restricții de circulație pe artera principală și devieri de trafic care îi vor bulversa pe unii, mai ales dacă se va circula intens.

Restricțiile de circulație vor fi impuse în două zile succesive, joi și vineri, adică 30 noiembrie și 1 Decembrie, pentru că în prima zi vor fi făcute repetiții, iar în a doua va avea loc ceremonialul militar și parada organizată cu prilejul aniversării ,,Zilei Naționale a României”.

Conform Poliției Locale Suceava, care a întocmit și o hartă a zonelor afectate de restricții, circulația autovehiculelor, inclusiv autospeciale cu regim prioritar, va fi interzisă pe sectorul de drum cuprins între intersecția B-dul 1 Mai cu Str. Mihai Viteazul (Policlinică) și intersecția Str. Ana Ipătescu cu Str. Petru Rareș și pe Str. Nicolae Bălcescu după cum urmează:

- 30.11.2023 interzicerea circulației pe sectorul de drum sus menționat în intervalul orar 0900-1400 ;

- 01.12.2023 interzicerea circulației pe sectorul de drum sus menționat în intervalul orar 0800-1600.

Din direcția Ipotești traficul auto va fi deviat de pe Str. Mitropoliei (zona Hotel Balada) pe Str. Tudor Vladimirescu – Str. Tipografiei – bandă dedicată pe sensul opus de mers Str. Ana Ipătescu – Str. Ștefan cel Mare – intersecția cu Str. Mihai Viteazul ( Policlinică).

Pentrudirecția Ipotești poate fi utilizat traseul intersecția B-dul 1 Mai cu Str. Universității (Areni) - Str. Alexandru cel Bun – Str. Samuil Isopescu – intersecția cu Str. Mitropoliei (Uzină).

Pentru direcția Burdujeni pot fi utilizate: B-dul 1 Mai, Str. Universității, B-dul George Enescu, Str. Mărășești, Str. Mihai Viteazul, Str. Petru Rareș.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două zile cu restricții de circulație pe bulevardul principal și în Centru, cu prilejul aniversării ,,Zilei Naționale a României”.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două zile cu restricții de circulație pe bulevardul principal și în Centru, cu prilejul aniversării ,,Zilei Naționale a României”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei