NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
marţi, 5 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 208 (8432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,629 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Președintele CJ Suceava vrea din partea directorilor de școli o mai mare implicare în combaterea consumului de droguri în rândul elevilor

Marţi, 5 Septembrie 2023 (14:23:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat, la reuniunea directorilor de școli din județ, o mai mare implicare în combaterea consumului de droguri în unitățile de învățământ. Gheorghe Flutur a spus că din punctul său de vedere este nevoie de mai puține simpozioane pe tema aceasta și de mai multă acțiune și implicare din partea tuturor instituțiilor pentru combaterea acestui fenomen, care din nefericire a luat amploare.

„Dacă nu abordăm pragmatic această problemă vom tot citi breaking news-uri că încă un șofer care a consumat droguri a intrat în niște oameni. Problema este extraordinar de gravă. Fac un apel la dumneavoastră pentru ca și relația părinți-școală-familie-administrație publică și autorități să fie mai strânsă pentru că e o problemă foarte, foarte gravă. Cred că toți avem obligația să urmărim, să vedem ce se întâmplă cu fenomenul, de unde vine, pentru că e foarte îngrijorător acest consum de droguri, mai ales în școli. Vedeți că la festivaluri s-au descoperit droguri, dar aglomerări înseamnă și școlile”, a precizat șeful administrației județene. El a precizat că nu dorește să intervină în curricula școlară, însă consideră că la orele de dirigenție profesorii trebuie să îi cunoască mai bine pe elevi.

Gheorghe Flutur consideră că problema combaterii consumului de droguri în școli trebuie să fie o prioritate și pentru Poliție și instituțiile de ordine publică. „Cred că în 2023 asta este marea provocare, pentru că a intrat acest virus, această boală, acești traficanți care-și fac de cap. Cred că dacă nu ne dăm mâna noi, cei de bună-credință, o să avem o problemă mare cu copiii noștri. Vreau să spun apăsat, fiecare dintre noi trebuie să facă mult mai mult pentru eliminarea acestui flagel extrem de periculos”, a spus Gheorghe Flutur.

El a mai precizat că și la nivelul Autorității Teritoriale de Ordine Publică Suceava au fost făcute analize cu privire la combaterea consumului de droguri în rândul elevilor, însă acțiunile pentru a înlătura acest fenomen trebuie să fie mult mai profunde.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele CJ Suceava vrea din partea directorilor de școli o mai mare implicare în combaterea consumului de droguri în rândul elevilor.
 Vizualizări articol: 712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Președintele CJ Suceava vrea din partea directorilor de școli o mai mare implicare în combaterea consumului de droguri în rândul elevilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei