Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 189 (8413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cei 13 bătrânii ținuți în mizerie într-un așezământ privat din Dumbrăveni au ajuns la Spitalul Județean și la centrul social din Zvoriștea

Luni, 14 August 2023 (11:47:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

13 bătrâni care erau ținuți în condiții mizere într-un centru social privat din Dumbrăveni au fost relocați la Spitalul Județean Suceava și la un centru social din Zvoriștea. Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat că duminică seara a avut loc o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, în care au fost stabilite procedurile pentru relocarea bătrânilor din Centrul rezidențial destinat persoanelor vârstnice – Centrul social ”Herzog Franz Von Bayern”, care aparține de Asociația Iubirea Aproapelui AIA Dumbrăveni. În acest centru erau cazați 13 bătrâni, din care 12 cu vârsta de peste 65 de ani.

Moldovan a adăugat că șase bătrâni din Centrul rezidențial „Herzog Franz Von Bayern” sunt relocați la Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Zvoriștea din cadrul Direcției de Asistență Socială Suceava, iar ceilalți șapte au fost internați în Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava pentru investigații medicale. După finalizarea investigațiilor aceștia vor fi cazați tot în cadrul centrului Zvoriștea.

„Activitatea de relocare precedată de consultul medical al fiecăruia dintre beneficiari se realizează prin intermediul unor capabilități medicale puse la dispoziție de Serviciul de Ambulanță Județean Suceava în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bucovina al județului Suceava”, a declarat Alexandru Moldovan.

El a reamintit că în urma unui control care a avut în urmă cu câteva zile, inspectorii Direcției de Sănătate Publică și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului au dispus închiderea temporară a centrului din Dumbrăveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei 13 bătrânii ținuți în mizerie într-un așezământ privat din Dumbrăveni au ajuns la Spitalul Județean și la centrul social din Zvoriștea.
 Vizualizări articol: 742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cei 13 bătrânii ținuți în mizerie într-un așezământ privat din Dumbrăveni au ajuns la Spitalul Județean și la centrul social din Zvoriștea1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei