Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 109 (8333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Debut remarcabil pentru Vladimir Rebenciuc în Campionatul Național de karting 2023

Vineri, 12 Mai 2023 (14:15:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul pilot sucevean Vladimir Rebenciuc, care va împlini luna aceasta vârsta de 8 ani, continuă să impresioneze în competițiile naționale de karting. După ce, la sfârșitul lui aprilie, s-a încoronat câștigător al Cupei României pe circuitul Amckart, de lângă București, Vladimir a făcut o figură frumoasă și în prima etapă a Campionatului Național de karting, concurând la categoria PUFO, destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani.

Plecat în cursă de pe poziția secundă a grilei de start ca urmare a faptului că a înregistrat cel de-al doilea timp în sesiunile de calificări, suceveanul a evoluat curajos și a gestionat foarte bine traseul de concurs, izbutind să treacă linia de sosire pe poziția a doua. Este o performanță deosebită, pe fondul unui progres rapid înregistrat de pilotul de la Borțov Racing Team, ținând cont că s-a apucat de automobilism în urmă cu doar de 14 luni.

În ce-l privește pe fratele său mai mic, Andrei, în vârstă de 5 ani și jumătate, acesta a concurat curajos la clasa PROMO, rezervată copiilor cu vârsta maximă 7 ani. După ce a reușit să urce pe treapta a treia a podiumului de premiere în urmă cu două săptămâni, în Cupa României, mezinul familiei Rebenciuc s-a clasat al șaselea la debutul său din Campionatul Național de karting. Andrei, care a concurat puțin răcit, se află în perioada în care acumulează cunoștințe și încearcă să se acomodeze cât mai repede cu monopostul și competiția.

Următoarea etapă a Campionatului Național va avea loc pe 3 și 4 iunie la Târgu Secuiesc, care va fi precedată, pe același circuit, de o cursă din cadrul circuitului Karting Masters, în zilele de 27 și 28 mai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Debut remarcabil pentru Vladimir Rebenciuc în Campionatul Național de karting 2023.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Debut remarcabil pentru Vladimir Rebenciuc în Campionatul Național de karting 20230.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei