Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 103 (8327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din 82 de candidați pentru un post de asistent la Spitalul de Urgență Suceava, 61 au picat proba scrisă

Vineri, 5 Mai 2023 (13:17:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nivelul de pregătire al candidaților pentru un post de asistent medical la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava a fost foarte slab la concursul aflat în desfășurare, pentru ocuparea a 14 locuri vacante. Din 82 de candidați înscriși, doar 21 au reușit să promoveze proba scrisă, care a avut loc în data de 4 mai a.c., deci nici măcar jumătate dintre ei n-au trecut. Pentru secția Medicină internă, unde a fost un singur loc scos la concurs, au fost înscriși 10 candidați, dintre care doar 3 au promovat examenul scris.

La secția Boli Infecțioase sunt două posturi pentru care la proba scrisă au fost 26 de candidați și doar 7 au obținut punctajul minim necesar pentru a fi declarați admiși și a merge în etapa următoare, a interviului. La Cardiologie sunt tot două posturi, pentru care s-au înscris 22 de candidați și au promovat 3, iar la Urologie, unde pentru singurul post vacant s-au înscris 7 candidați, doar unul a fost admis. Pentru postul de la Serviciul Sterilizare, din 4 candidați a promovat unul, la Pediatrie au fost doi candidați și a fost declarat admis unul, iar la Morgă (Laboratorul de Anatomie patologică) singurul candidat înscris a promovat având și un punctaj bun: 78,5 puncte. Un singur candidat a avut rezultat mai bun, pentru secția Boli infecțioase: 85 de puncte.

La cabinetele din ambulatoriile de Boli Infecțioase, Chirurgie și ortopedie infantilă, Neurochirurgie, Chirurgie vasculară și în cadrul Serviciului Județean de Medicină legală, unde concurența a fost mult mai redusă în comparație cu posturile din secții, a trecut de proba scrisă câte un candidat, mai puțin la ambulatoriul de Neurochirurgie, unde nu a promovat nici unul proba scrisă.

Următoarea probă a concursului, interviul, se va desfășura în data de 10 mai a.c.. Rezultatele finale se vor afișa în data de 16 mai a.c.. Toate posturile sunt cu normă întreagă și cu contract pe perioadă nedeterminată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din 82 de candidați pentru un post de asistent la Spitalul de Urgență Suceava, 61 au picat proba scrisă.
 Vizualizări articol: 1563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Din 82 de candidați pentru un post de asistent la Spitalul de Urgență Suceava, 61 au picat proba scrisă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei