Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 81 (8305)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghiu: Implicarea deputatului Șoldan în problemele județului Suceava se limitează la arătat cu degetul, jigniri și băgat capul în poză

Vineri, 7 Aprilie 2023 (16:01:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu i-a răspuns deputatului PSD Gheorghe Șoldan după ce acesta i-a cerut demisia prefectului Alexandru Moldovan. Bogdan Gheorghiu consideră că implicarea lui Gheorghe Șoldan în problemele județului Suceava se limitează la „arătat cu degetul, jigniri și băgat capul în poză”. Gheorghiu spune că deputatul PSD crede că are spiritul unui bun administrator, motiv pentru care ar fi identificat și rezolvat rapid problemele generate de zăpadă în județ, și anume prefectul Moldovan.

„De la căldurica biroului de parlamentar, domnul deputat bate din picior, mofturos și supărat, că prefectul nu e pe măsura așteptărilor dumnealui. În loc să-și asume rolul de parlamentar ales pe listele PSD și să ofere sprijin primarilor  din Suceava, cât și rolul de demnitar al unei coaliții, domnul Șoldan ne dă periodic lecții, având atitudinea, limbajul și maturitatea unui tânăr fără cei 7 ani de acasă”, a spus deputatul liberal. El a adăugat că deputatul Șoldan nu l-a girat vreodată pe prefectul județului ca să poată spune că nu-l va mai gira de acum încolo.

Gheorghiu consideră că Șoldan ar putea și chiar ar trebui să evalueze activitatea subprefecților girați de PSD, Cristian Șologon și Florin Sinescu, pe care nu i-a văzut asumându-și vreun rol în rezolvarea provocărilor generate de zăpezi. „Vreau să fac o serie de precizări. Vremea din ultimele zile a creat probleme în jumătatea de nord a țării, acolo unde autoritățile au acționat cu toată seriozitatea și resursele avute la îndemână. Cât timp nu poți controla fenomenele meteo, faci tot ce îți stă în putință să asiguri sprijin comunității și prioritizezi. Evident că trebuia acționat rapid pe drumurile județene și naționale, pentru a nu se crea blocaje în traficul care tranzitează județul”, a declarat deputatul PNL. El a arătat că datoria administrațiilor locale este să asigure sprijin comunităților în slujba cărora se află, așa cum a văzut la Dolhasca, Liteni, Hârtop, Adâncata și în alte localități unde primarii erau în fruntea echipelor de deszăpezire.

„În cazurile de forță majoră, au cerut sprijinul unităților speciale, având suportul prompt al prefectului Moldovan. Astfel de situații se întâmplă frecvent, domnule deputat, e <zăpada mieilor> de care spuneau bunicii, cea care asigură o rezervă suplimentară de apă în sol, benefică pentru culturi”, a spus Gheorghiu.

 

·        „Precum găina lui Creangă, care voia să știe tot satul când a făcut o mărgică, Șoldan s-a infiltrat în poza de la începerea asfaltărilor în sudul Moldovei”

Deputatul liberal consideră că deputatul Șoldan poate ar trebui să evalueze activitatea ministrului PSD al Agriculturii, dat fiind faptul că fermierii care s-au aflat vineri cu utilajele în Vama Siret nu au fost împiedicați de condiții nefavorabile de trafic. „Acesta este motivul real al supărării domnului Șoldan? Starea bună a drumurilor care a facilitat un protest împotriva ministrului Daea!? Însă deputatul cășvănean are alte preocupări: precum găina lui Creangă, care voia să știe tot satul când a făcut o mărgică, Șoldan s-a infiltrat în poza de la începerea asfaltărilor în sudul Moldovei, pe autostrada A7, fiind la o distanță considerabilă de problemele de care vrea să ne convingă că este preocupat”, a declarat Gheorghiu.

El a subliniat faptul că această autostradă nu ar fi ajuns niciodată în județul Suceava fără Gheorghe Flutur, fără implicarea directă și argumentată a președintelui PNL Suceava, membru în conducerea coaliției de guvernare. „Să nu uităm niciodată că în timpul administrației PSD s-a decis ca A7 să se oprească la Pașcani, în timp ce toate proiectele majore au fost blocate sau tergiversate la noi în județ: gazul metan, drumurile, aeroportul, centurile ocolitoare.

Și mai am un sfat gratuit și dezinteresat pentru domnul Șoldan: politica și managementul au la bază seriozitatea, caracterul, buna-creștere, educația și viziunea. Îmi pare rău că unor tineri de care se leagă speranțe de viitor pentru o societate civilizată le lipsesc tocmai aceste trăsături care reprezintă fundația unei construcții solide”, a încheiat Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghiu: Implicarea deputatului Șoldan în problemele județului Suceava se limitează la arătat cu degetul, jigniri și băgat capul în poză.
 Vizualizări articol: 784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gheorghiu: Implicarea deputatului Șoldan în problemele județului Suceava se limitează la arătat cu degetul, jigniri și băgat capul în poză5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei