Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 79 (8303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Autoritățile spun că nu au fost probleme deosebite din cauza ninsorii, șoferii îi contrazic cu argumente

Miercuri, 5 Aprilie 2023 (14:07:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iarna a luat pe nepregătite autoritățile și pe drumari. În cursul zilei de marți pe mai multe porțiuni de drum din diferite zone ale județului s-a circulat extrem de dificil și au existat inclusiv blocaje, aspect care în raportările oficiale ale Prefecturii Suceava, spre exemplu, nu apare. Una din situațiile de acest fel s-a înregistrat pe drumul național 2K, care leagă Milișăuți de Iaslovăț. Unul dintre șoferii prinși în iadul alb ne-a trimis mai multe fotografii, dar și o mărturie despre trafic și ”implicarea” drumarilor și a polițiștilor.

”Am zis să vă trimit și eu câteva poze din același loc (n.a. – locul unde în șanț a intrat o mașină de Poliție) și voiam să mai și specific faptul că am fost în acel loc de când s-a blocat prima mașină și am rămas până când s-a deblocat drumul, dar nu cu ajutorul autorităților. Autorități care stăteau frumos în mașină, la căldură. Ei n-au pus efectiv piciorul pe drum să ajute sau măcar să dirijeze traficul care circula pe o singură bandă. Tot noi, cei care eram prinși acolo, am dirijat și traficul din ambele direcții de mers ca să nu se formeze cozi prea mari, în timp ce domnii polițiștii așteptau cuminți în mașină să le vină rândul să treacă. Să nu mai zic că echipajele de deszăpezire au venit după o oră, timp în care cei blocați ne-am ajutat unul pe altul să scoatem mașinile din șanț pentru a debloca drumul”, ne-a transmis unul dintre cititorii cotidianului nostru.

Îi mulțumim cititorului, iar dacă mai aveți informații sau sunteți martorii unor evenimente care credeți că merită mediatizate puteți transmite imagini video și foto pe numărul de whatsapp 0733123000.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoritățile spun că nu au fost probleme deosebite din cauza ninsorii, șoferii îi contrazic cu argumente.
 Vizualizări articol: 1414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Autoritățile spun că nu au fost probleme deosebite din cauza ninsorii, șoferii îi contrazic cu argumente5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei