Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 69 (8293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Expoziția Taberei de Arte vizuale “Dascăl și artist”, vineri, la Câmpulung Moldovenesc

Vineri, 24 Martie 2023 (09:05:20)

 Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava, prin Compartimentul Arte, în colaborare cu Asociația “Dascăl și artist”, Asociația profesorilor de Educație plastică/ Arte vizuale/ Educație muzicală/ Muzică specializată, organizează vineri, 24 martie, ora 13.00, activitatea metodică a profesorilor de Educație plastică/ Arte vizuale pentru zona Câmpulung Moldovenesc cu Tema: “Lada de zestere”, susținută de director prof. Iulia Ionela Niță la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc.

Activitățile vor fi coordonate de inspectorul școlar pentru Arte, prof. Loredana Mihaela Ceică, IȘJ Suceava, și vor viza:

- expoziția cu lucrările realizate de elevi în cadrul Cercului de pictură cu titlul „Lada de zestre”,

- dezbateri pe baza lucrărilor expuse de elevi, membri ai Cercului de pictură,

- prezentări PPT cu derularea activităților artistice derulate de unitatea școlară gazdă, susținute de prof. Mahu Otilia, de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc și prof. Mahu Victor de la Școala Gimnazială Pojorâta.

- prezentarea activităților artistice derulate pe parcursul acestui an școlar, ce vor face subiectul Revistei anuale de Arte „Dascăl și artist”, editată de către prof. Batîr Rusu Florin, Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, și prof. Horobeț Răzvan, de la Școala Gimnazială ,,Dr. Simion și Metzia Hîj" Volovăț.

Activitățile zilei se vor finaliza la ora 16.00, cu vernisajul expoziţiei de artă vizuală ce reunește lucrările realizate în Tabăra de creație “Dascăl și artist”, derulată în luna iulie 2022, în cadrul Clubului Copiilor din Câmpulung Moldovenesc. Lucrările vor putea fi vizionate în perioada 24 martie - 14 aprilie, în sala de expoziție a Muzeului Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc.

„Expozițiile Dascăl și artist prezintă preocupările artistice de dată recentă ale profesorilor de Educție plastică/Arte vizuale, acestea fiind o introspecție în procesul educațional și un act de creație desfășurat de către aceștia în cadrul unităților de învățământ preuniversitar; se aduce în dezbatere importanța tandemului profesor – artist sau artist – profesor, respectiv beneficiile aduse învățământului artistic, valorificarea potențialului artistic al elevilor talentați din județul Suceava. La toate activitățile zilei vor fi prezente cadre didactice ce predau Educație pastică/Arte vizuale din județul Suceava, membri ai asociației Dascăl și Artist”, a declarant inspector școlar pentru Arte, prof. Loredana Mihaela Ceică, din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziția Taberei de Arte vizuale “Dascăl și artist”, vineri, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziția Taberei de Arte vizuale “Dascăl și artist”, vineri, la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei