Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 45 (8269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vatra Dornei va găzdui în perioada 3-5 martie o nouă ediție a Winterfest – Cupa „Serbările Zăpezii”

Vineri, 24 Februarie 2023 (14:49:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Vatra Dornei va găzdui, în perioada 3-5 martie, o nouă ediție a Winterfest – Cupa „Serbările Zăpezii”. Cupa ”Serbările Zăpezii” 2023 este un concurs de schi și snowboard organizat de Primăria municipiului Vatra Dornei și Winterfest România, competiția urmând să se desfășoare pe Pârtia Veverița din Vatra Dornei. Concursul de schi și snowboard va avea loc o singură manșă, fiind disponibile 200 de locuri pentru ambele discipline.

Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a precizat că la ediția de anul acesta primăria și Winterfest au pregătit o activitate prin care va fi promovată și încurajată colectarea selectivă a deșeurilor. „Pentru fiecare persoană care colectează selectiv la eveniment și promovează acest lucru printr-o postare pe rețelele de socializare, Winterfest România va planta un copac în

județul Suceava. Activitatea de plantare va avea loc în perioadă de primăvară - vară și invităm persoanele care au promovat campania de colectare selectivă să participe și la plantarea de copaci. Astfel promovăm colectarea și încurajăm plantarea”, a spus Ilie Boncheș.

El a adăugat că în ceea ce privește concursul de schi și snowboard, concurenții vor fi grupați în nouă categorii. Astfel, pentru schi alpin vor fi șapte grupe fete și șapte grupe băieţi, astfel Under 6 ani: 2018-2017, U 8 ani: 2016-2015, U 10 ani: 2014-2013, U 12 ani: 2012-2011, U 14 ani: 2010-2009, U 16 ani: 2008-2007, J 18 ani: 2006-2005 și peste 18 ani:  > 2005. Pentru snowboard vor fi două categorii, Open fete și Open băieți. Premiile vor fi oferite de sponsorii concursului BCR, Hama, Kaufland, Volvo – Premium Nordic Cars, Bucovina, LaFesta, dar și de Primăria Municipiului Vatra Dornei.

Concursul va avea loc vineri, 3 martie, iar în zilele de sâmbătă și duminică sunt programate premierea (pe 4 martie), petreceri în aer liber și diverse activități, atât pentru schiori, cât și pentru cei care nu schiază. „Winterfest România” este un eveniment care promovează turismul național și sprijină calitatea vieții socio-culturale a locuitorilor regiunilor în care se desfășoară, prin îmbinarea momentelor muzicale pe gustul publicului tânăr cu sporturile de iarnă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vatra Dornei va găzdui în perioada 3-5 martie o nouă ediție a Winterfest – Cupa „Serbările Zăpezii”.
 Vizualizări articol: 743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vatra Dornei va găzdui în perioada 3-5 martie o nouă ediție a Winterfest – Cupa „Serbările Zăpezii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei