Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 299 (8216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A agresat sexual două fiice vitrege și un băiat și va sta la pușcărie peste 16 ani

Marţi, 20 Decembrie 2022 (09:49:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din municipiul Suceava a fost condamnat la 16 ani și 4 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat de faptul că și-a agresat sexual două fiice vitrege minore, dar și un băiat, de asemenea minor. Pedeapsa dictată la adresa lui Vasile Buga este definitivă după ce magistrații de la Curtea de Apel Suceava au respins apelul formulat de agresor față de soluția de condamnare la aceeași pedeapsă de la Judecătoria Suceava. Bărbatul a fost arestat în luna noiembrie a anului trecut, iar acum se află în continuare în spatele gratiilor, în Penitenciarul Botoșani. El a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului, victime fiind două fetițe și un băiețel, copiii concubinei celui arestat.

Vasile Buga, în vârstă de 45 de ani, este acuzat că a abuzat de copiii săi vitregi, de la vârste de 10 și 13 ani. Procurorii au adunat probatoriu cu privire la trei fapte de viol față de una dintre fete. Bărbatul este acuzat de trei fapte de agresiune sexuală și față de băiatul concubinei sale. Faptele ar fi ceva mai vechi, din perioada 2018-2019, iar după ce suspiciunile au ajuns la urechile polițiștilor a început o anchetă care a dus la concluzia că există suficiente elemente care să confirme că în familie s-au produs fapte de o gravitate extremă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului în luna noiembrie a anului trecut, iar Judecătoria Suceava a emis mandat de arestare pentru 30 de zile, care a fost ulterior prelungit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A agresat sexual două fiice vitrege și un băiat și va sta la pușcărie peste 16 ani.
 Vizualizări articol: 1126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A agresat sexual două fiice vitrege și un băiat și va sta la pușcărie peste 16 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei