Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 296 (8213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Fiți ajutoarele lui Moș Crăciun pentru 50 de copii!”, la Centrul social Maria Ward din Rădăuți

Vineri, 16 Decembrie 2022 (10:21:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Fiți ajutoarele lui Moș Crăciun pentru 50 de copii!” este o campanie umanitară lansată de Centrul social Maria Ward din Rădăuți. Aici există un centru de zi pentru copiii defavorizați cu risc de abandon școlar și familial. Ei provin din familii cu situație materială precară și s-ar bucura ca oamenii de bine să le facă o bucurie și să le trimită un dar, acum, în prag de sărbători.

Sora Luiza Tutuianu, coordonatorul Centrului social Maria Ward din Rădăuți, a transmis: „Încercăm să suplinim lipsurile de acasă printr-o gustare sănătoasă la prânz și o cină caldă seara, după ce își fac temele supravegheați și ajutați de educatori. Le asigurăm și un duș și tot ce e nevoie pentru igiena zilnică. Educația copiilor este foarte importantă pentru noi, dorind să fie cetățeni responsabili atunci când vor fi adulți”. 

 

·        800 de lei/copil, lunar

De aceea, mesajul Centrului social Maria Ward din Rădăuți este următorul: „Fiţi anul acesta ajutoarele de nădejde ale lui Moș Crăciun şi ajutaţi-l să pună sub brad, pentru cei 50 de copii de la centrul nostru, ajutor la teme ca să nu abandoneze şcoala; educaţie igienico-sanitară; produse de îngrijire personală; consiliere ca să poată face faţă provocărilor din societate şi de la şcoală; o gustare şi o masă caldă pe zi; ajutor când trebuie să meargă la medicul dentist sau la alte specializări; rechizite şi alte lucruri trebuincioase unui copil provenit din familii care se confruntă cu dificultăţi; sprijin de la asistent social, psiholog, pedagog social; mediul prielnic pentru toate acestea şi multe altele. Toate acestea le facem noi la Centrului social Maria Ward din Rădăuți, cu 50 de copii aflați în situație de risc. Iar pe noi ne ajută fiecare donație a voastră. Să avem grijă de un copil şi să-i oferim toate cele de mai sus înseamnă peste 800 de lei pe lună. Înmulțiți cu 50 de copii. De aceea, sprijinul vostru contează! Cu toţii suntem parte din reuşita sau eşecul acestor copii. Fiţi şi voi Moş Crăciun şi ajutați-ne să oferim educație, un sprijin, un viitor mai bun! Impactul pe termen lung al eforturilor noastre nu este doar pentru copii şi pentru familiile lor, ci şi pentru întreaga comunitate şi locurile în care ei, ca viitori adulţi, vor trăi şi vor construi la rândul lor viitorul altor copii”.

 

·        Implică-te! Ajută! Educă! Salvează niște copii de la sărăcie!

Centrul social Maria Ward din Rădăuți se află pe Str. Oltea Doamna, nr 7. Puteți fi alături de cei 50 de copii nevoiași donând în conturile Asociației I.S.E.A.: Cont lei: RO61BTRL06101205I84616XX, Cont euro: RO36BTRL06104205I84616XX, SWIFT: BTRL RO 22XX, CIF 24234750. „Dacă vreţi să veniţi, să ne cunoaşteţi, să vă convingeţi de misiunea noastră, la care aducem de peste 25 de ani rezultate în comunitatea din Rădăuţi, vă aşteptăm la Centrul Social Maria Ward din strada Oltea Doamna nr. 7. Mai multe informații aflați și de pe pagina noastră de Facebook. Puteți să ne sunați la telefon 0763 687 373 și vă vom oferi informații despre copii, despre centru și despre dificultățile pe care le întâmpinăm și pentru care avem nevoie de sprijin”, a mai spus sora Luiza Tutuianu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Fiți ajutoarele lui Moș Crăciun pentru 50 de copii!”, la Centrul social Maria Ward din Rădăuți.
 Vizualizări articol: 594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Fiți ajutoarele lui Moș Crăciun pentru 50 de copii!”, la Centrul social Maria Ward din Rădăuți5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei