Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 291 (8208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Aproape 300 de copii și tineri au participat sâmbătă la două spectacole de Crăciun, organizate de Bucovina Dance Studio

Duminică, 11 Decembrie 2022 (14:18:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 300 de copii și tineri au participat sâmbătă, 10 decembrie 2022, la două spectacole de Crăciun, organizate de Bucovina Dance Studio, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Evenimentul s-a bucurat de un public numeros, care a apreciat şi aplaudat efortul făcut de toţi copiii şi tinerii care au evoluat pe scenă, dar şi de instructorii lor.

Spectatorii au urmărit un adevărat regal al dansului, fiind puse în scenă momente coregrafice deosebite de balet, dans sportiv, dans modern, dans contemporan și street dance, momente diversificate, unele pline de graţie şi eleganţă, altele dinamice şi foarte energice, puse în scenă de instructorii Bucovina Dance Studio, alături de micuţii şi talentaţii dansatori.

Spectacolele au avut un titlu sugestiv: „Grinch a furat Crăciunul” și au fost concepute și organizate de Clubul de Dans Sportiv Bucovina Dance Studio din municipiul Suceava, club ce își desfășoară activitatea de aproape zece ani, organizând periodic numeroase evenimente: spectacole, flashmob-uri, tabere de dans, competiții naționale de dans sportiv, dar și workshopuri.

În aplauzele publicului, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, într-un decor de poveste, s-au desfășurat momente coregrafice spectaculoase, îmbinate într-un spectacol tematic, cu o regie bine studiată și cu personaje atent alese, precum Moș Crăciun, spiriduși, reni, oameni de zăpadă, fulgi de nea, dar și personajul principal, „Grinch”, un personaj haios, menit să aducă zâmbete pe fețele spectatorilor.

Președinta Asociației „Clubul Sportiv Bucovina Dance Studio”, Alexandra Ungurean, ne-a spus, la finalul celor două evenimente dedicate Crăciunului, în care „actorii” au fost copii și tineri suceveni foarte talentați: „Ne bucurăm că am reușit să organizăm spectacole deosebite. Atât copiii, cât și părinții au fost extrem de încântați de acest proiect, fiind cel mai mare spectacol organizat de noi după perioada de pandemie, pe care am traversat-o cu toții. Le mulțumim tuturor celor care au contribuit la reușita acestui spectacol și promitem evenimente din ce în ce mai frumoase. Cu emoții, dar și cu mult entuziasm, toți cei prezenți, de la mic la mare, am mai adăugat cutiuței cu amintiri o seară de poveste”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 300 de copii și tineri au participat sâmbătă la două spectacole de Crăciun, organizate de Bucovina Dance Studio.
 Vizualizări articol: 1136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 300 de copii și tineri au participat sâmbătă la două spectacole de Crăciun, organizate de Bucovina Dance Studio0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei