Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 282 (8199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primăria Vatra Dornei a finalizat modernizarea sistemului de termoficare din acest municipiu

Miercuri, 30 Noiembrie 2022 (14:38:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Vatra Dornei a finalizat lucrările de modernizare a sistemului de termoficare din acest municipiu. Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a precizat că în cursul zilei de marți a avut loc recepția finală a lucrărilor, acestea fiind realizate prin cel mai amplu proiect din municipiu. Ilie Boncheș a arătat că proiectul „Reabilitarea sistemului de alimentare centralizată cu căldura în Municipiul Vatra Dornei- etapa II” a avut o valoare de aproape 70 de milioane de lei, iar lucrările au fost executate de către compania Elsaco Electronic SRL. „Am încheiat cu bine acest proiect foarte mare, derulat în două etape, și mă bucur că, pentru câteva zeci de ani, dornenii nu vor mai avea de suportat neplăcerile unui sistem depășit moral și fizic.

Căldura și apa caldă vor fi livrate în cei mai buni parametri, orice avarie urmând a fi semnalată imediat și reabilitată cu pierderi minime. Le mulțumesc tuturor celor care au fost angrenați în derularea ambelor etape din cel mai amplu proiect derulat vreodată în municipiul Vatra Dornei”, a declarat Ilie Boncheș.

El a arătat că proiectul a fost finanțat din fonduri de la bugetul de stat, 85%, respectiv din fonduri de la bugetul local, 15%.

Primarul din Vatra Dornei a spus că prin proiect s-au reabilitat 10,7 km de rețele termice, au fost retehnologizate sau reabilitate punctele termice și au fost puse în funcțiune 58 de minimodule termice în zona Unirii. Ilie Boncheș a mai declarat că prin proiect s-au întregit lucrările realizate în prima etapă a procesului de reabilitare a sistemului de alimentare centralizată cu căldură în municipiul Vatra Dornei. Astfel, el a reamintit că în cadrul primei etape s-a reabilitat un traseu de 2,1 kilometri de rețea termică primară, a fost reabilitată clădirea centralei termice, respectiv au fost înlocuite echipamentele tehnologice din cadrul centralei, valoarea totală a lucrărilor fiind de aproape 27 de milioane de lei cu TVA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Vatra Dornei a finalizat modernizarea sistemului de termoficare din acest municipiu.
 Vizualizări articol: 690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Vatra Dornei a finalizat modernizarea sistemului de termoficare din acest municipiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei