Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 282 (8199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente organizate de Ziua Națională în mai multe localități ale județului

Miercuri, 30 Noiembrie 2022 (19:58:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă a declarat că pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, vor avea loc evenimente organizate în mai multe localități ale județului. „De Ziua Națională, în județul Suceava au loc mai multe evenimente la care pot participa sucevenii și numeroșii turiști aflați în Bucovina pentru minivacanța 30 noiembrie - 4 decembrie”, a spus Niculai Barbă. El a precizat că în municipiul Suceava, de la ora 12:00, în Piața Tricolorului, la Monumentul Eroilor - Bucovina Înaripată va avea loc ceremonialul militar organizat cu prilejul aniversării Zilei Naționale a României. Imediat după ceremonial, în jurul orei 13:00, pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, la Târgul de Crăciun, va începe un program artistic susținut de artiști de la Centrul Cultural Bucovina și invitați. Târgul de Crăciun este deschis și în această minivacanță.

Făcând referire la evenimentele organizate în județ, Niculai Barbă a amintit de cele de la Câmpulung Moldovenesc, la ora 17:00, unde va avea loc retragerea omagială cu torțe, la Rădăuți, unde de la ora 18:00, la Casa de Cultură, va debuta Festivalul "Klavier Art Duo Festival", singurul festival de pian la patru mâini din România, care se desfășoară în perioada 1-4 decembrie. De asemenea, la Vatra Dornei, între orele 16:00 și 21:00, va avea loc o petrecere pe patine, în timp ce la Siret, de la ora 13:00 va avea loc un spectacol organizat la Centrul Cultural ”Mihai Teliman”. În Gura Humorului va avea loc Festivalul Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie "Toamnă la Voroneț", care se desfășoară la Casa de Cultură în perioada 1-3 decembrie și la care Consiliul Județean Suceava, prin Centrul Cultural Bucovina, este partener al Primăriei Gura Humorului. Vicepreședintele CJ Suceava a mai spus că la Putna, de la ora 17:00, la Casa de Cultură "Ștefan cel Mare" va avea loc aprinderea luminilor în bradul de Crăciun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evenimente organizate de Ziua Națională în mai multe localități ale județului.
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evenimente organizate de Ziua Națională în mai multe localități ale județului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei