Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 229 (8146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un hoț trecut bine de 70 de ani a fost arestat din nou, pentru tâlhărie

Joi, 29 Septembrie 2022 (17:00:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean care are 73 de ani a fost arestat preventiv de Judecătoria Suceava pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Atrage atenția în mod deosebit vârsta inculpatului Ioan Hagiu, cel puțin pentru cine nu cunoaște trecutul infracțional al acestuia.

Ioan Hagiu este cunoscut polițiștilor judiciariști suceveni ca hoțul cleptoman, care iese din casă și intră prin boxe, scări de bloc, chiar în locuințe, de unde a furat de toate, de la biciclete și cărucioare pentru copii și până la tomberoane și alte bunuri de valoare foarte redusă.

Mai nou, Hagiu a ajuns în arest după ce a pătruns într-un apartament din cartierul Burdujeni, fiind surprins de proprietară, care era în casă. Bărbatul a pus mâna pe un dispozitiv cu electroșoc pentru speriat animale și a fugit din locuință. Acesta s-ar fi folosit de amenințări pentru a părăsi locuința.

Prin urmare, fapta a fost încadrată la tâlhărie calificată, astfel că polițiștii și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au formulat propunere de arestare preventivă.

Ioan Hagiu este recidivist în furturi și trimis în judecată pentru furt calificat, într-un proces în care printre părțile civile se află și Asociația de Proprietari 33.

Având în vedere cum acționează bărbatul în vârstă de peste 70 de ani și cât de ușor cedează bunurile, practic pe nimic, este destul de evident că nu este un hoț clasic, care fură pentru bani, pentru a-și asigura traiul. Acesta are locuință, familie și o situație familială normală. Pare a fi mai degrabă un veritabil hoț cleptoman, care și-a făcut un obicei din a fura, este poate chiar o nevoie a acestuia de a face asta în fiecare zi. Într-o anexă pe care o folosește acesta, lângă blocul în care locuiește, polițiștii au găsit anul trecut numeroase bunuri furate.
Au fost și mai multe situații în care Hagiu a fost prins de păgubiți la locul faptei. Unii dintre păgubiții din Burdujeni nici nu au mai apelat la poliție, știind unde trebuie să își caute bunurile, respectiv prin anexele din locuința bărbatului.

Ioan Hagiu poate contesta măsura de arestare preventivă și se bucură de prezumția de nevinovăție, cu privire la acuzațiile de tâlhărie calificată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un hoț trecut bine de 70 de ani a fost arestat din nou, pentru tâlhărie.
 Vizualizări articol: 1767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un hoț trecut bine de 70 de ani a fost arestat din nou, pentru tâlhărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Storceag de sturion Ingrediente:Supă rezultată de la 2-3 kg din tacâmuri de peşteSturion ( Păstrugă, Nisetru)1,5 kgȚelină, păstârnac, morcov, ardei gras alb, ceapă, cartofi, smântână dulce (32%) 0,5 kgZeama de la 2-3 lămâiMărar proaspăt și... Citeşte