Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 229 (8146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cantitate imensă de lemn, pusă sub sechestru în urma descinderilor în ”mafia lemnului”

Joi, 29 Septembrie 2022 (16:21:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Poliția Română a revenit cu date despre ce s-a găsit, ce s-a confiscat și ce s-a pus sub sechestru în urma marii acțiuni derulate miercuri în județul nostru, privind rețelele de traficanți de material lemnos.

Atrage atenția că în situația a 11 depozite verificate au fost indisponibilizați peste 21.289 metri cubi de material lemnos, în vederea efectuării de măsurători de specialitate, de către organele de control din cadrul Gărzii Forestiere. A nu se confunda așadar cu confiscarea. Măsurătorile de specialitate urmează să stabilească cât din acest lemn este de proveniență legală. Se pune întrebarea și cât timp vor dura ancheta și măsurătorile, în condițiile cantității imense și ale faptului că lemnul este un bun perisabil. 

În urma perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate 18 laptopuri, 62 de telefoane mobile, 20 de medii de stocare, o armă neletală deținută ilegal, supusă autorizării, și sumele 198.510 lei, 87.075 de euro și 100 de dolari.

 

 

 

La una dintre percheziții s-au găsit și 70 de elemente de muniție, deținute ilegal, față de posesor fiind dispusă măsura suspendării dreptului de deținere, port și folosire a armelor și a munițiilor.

 

În cadrul acțiunii au fost aplicate și 16 amenzi, în valoare totală de 125.000 de lei, pentru comerț ilicit cu lemn, fiind confiscați 436,21 metri cubi de material lemnos, în valoare totală de aproape 300.000 de lei.

”Pe parcursul documentării activității infracționale, anterior efectuării perchezițiilor care au avut loc ieri, 28 septembrie, au fost confiscați peste 100 de metri cubi de material lemnos. Verificările și măsurătorile de specialitate sunt continuate în cadrul a două arii de exploatare și în cadrul celor 11 depozite”, se arată în comunicatul Poliției Române.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cantitate imensă de lemn, pusă sub sechestru în urma descinderilor în ”mafia lemnului”.
 Vizualizări articol: 3177 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Cantitate imensă de lemn, pusă sub sechestru în urma descinderilor în ”mafia lemnului”3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Storceag de sturion Ingrediente:Supă rezultată de la 2-3 kg din tacâmuri de peşteSturion ( Păstrugă, Nisetru)1,5 kgȚelină, păstârnac, morcov, ardei gras alb, ceapă, cartofi, smântână dulce (32%) 0,5 kgZeama de la 2-3 lămâiMărar proaspăt și... Citeşte