Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 228 (8145)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un taximetrist din Suceava a lăsat un pistol într-o benzinărie din Buzău

Miercuri, 28 Septembrie 2022 (17:16:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a fost protagonistul unei pierderi mai puțin obișnuite, într-o benzinărie din Buzău, care l-a ”costat” o amendă de 5.000 de lei.

Conform ziarului Adevărul, care citează surse oficiale, polițiștii au fost solicitați să intervină, în seara zilei de 23 septembrie, într-o benzinărie din comuna Mărăcineni, pentru ridicarea unui pistol găsit în toaletă de angajații stației de carburanți.

Polițiștii specializați de la Biroul Arme au stabilit că era vorba despre un pistol neletal, folosit pentru autoapărare, dar care intră în categoria armelor supuse autorizării. Așa s-a ajuns și la identificarea posesorului armei, un tânăr în vârstă de 23 de ani, taximetrist, din Câmpulung Moldovenesc.

„Având în vedere sesizarea, la fața locului au fost direcţionaţi poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au desfășurat activități specific şi au stabilit că proprietarul armei este un tânăr din Câmpulung Moldovenesc, despre care s-a stabilit că, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se afla în tranzit către domiciliu, a pierdut arma neletală deţinută pentru autoapărare, tip pistol, în incinta staţiei de carburanţi”, a transmis biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, citat de Adevărul.

Tânărul le-a declarat polițiștilor că venea de la București, a oprit la benzinărie pentru câteva minute, iar când a mers la baie și-a lăsat arma în toaletă, fără să-și dea seama. 

Bărbatul a fost invitat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, unde a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, pentru pierderea armei neletale supuse autorizării.

De asemenea, oamenii legii i-au aplicat și sancțiunea complementară a anulării dreptului de deținere, de port și folosire a armelor pentru următorii cinci ani, conform legii privind armele și munițiile, lege care după cum se vede are prevederi destul de aspre, tocmai pentru că este vorba de chestiuni delicate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un taximetrist din Suceava a lăsat un pistol într-o benzinărie din Buzău.
 Vizualizări articol: 1184 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un taximetrist din Suceava a lăsat un pistol într-o benzinărie din Buzău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei