Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 208 (8125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Primarul Sucevei a participat la deschiderea de an școlar la 13 unități de învățământ

Luni, 5 Septembrie 2022 (17:56:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La începerea noului an școlar, moment plin de emoții pentru copii, părinți și cadre didactice deopotrivă, primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost alături de aceștia la nu mai puțin de 13 unități de învățământ.

Edilul sucevean a început maratonul educațional de la ora 8.00 cu Școala Gimnazială Nr. 11 din Burdujeni, a continuat cu Școala Gimnazială Nr. 6 din Burdujeni sat, Școala Gimnazială Nr. 7 din Ițcani, Colegiul Național "Petru Rareș", Școala Gimnazială Nr. 3 de pe Mărășești, Colegiul Național "Mihai Eminescu", Liceul Teoretic Filadelfia, Liceul Natanael, Liceul cu Program Sportiv, Seminarul Teologic, Grădinița cu Program Normal Obcini, Grădinița cu Program Prelungit „Gulliver”, dar și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3 de pe strada Dobrogeanu Gherea, inaugurată după doi ani de lucrări de extindere și modernizare.

„Educația a fost și va rămâne un domeniu de interes major pentru primărie. În acest moment sunt proiecte în curs de derulare în domeniul educației în valoare de 20 milioane euro, în domeniul creșterii eficienței energetice a clădirilor publice, corpuri de clădiri noi, grădinițe noi, construire creșe noi și de asemenea lucrări de reparații și dotări școli.
Am invitat toate școlile să se implice în promovarea împreună cu municipalitatea în proiecte de digitalizare unde sunt disponibile pe fonduri europene sume importante de bani, să transformăm școlile din orașul nostru în școli inteligente.

Mult succes elevilor și cadrelor didactice în noul an școlar!”, a spus primarul Ion Lungu, care, în periplul său, a transmis mesajul municipalității la fiecare unitate de învățământ la care a participat la deschiderea de an școlar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Sucevei a participat la deschiderea de an școlar la 13 unități de învățământ.
 Vizualizări articol: 1235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Sucevei a participat la deschiderea de an școlar la 13 unități de învățământ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei