Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 197 (8114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Mocănița Huțulca a deraiat astăzi, după ce o șoferiță neatentă nu s-a asigurat

Marţi, 23 August 2022 (17:18:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locomotiva Mocăniței Huțulca de la Moldovița a deraiat marți la prânz de pe șine, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism. Accidentul s-a petrecut pe drumul comunal 176 din comuna Moldovița, după ce o femeie aflată la volanul unui autoturism a pătruns în drumul principal dintr-o curte laterală, fără a se asigura. În urma impactului trenulețul a sărit de pe șine, iar autoturismul a fost serios avariat, însă nimeni nu a fost rănit.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00, în timp ce Mocănița efectua o cursă cu turiști pe traseul dintre Moldovița și satul Argel. La un moment dat, o femeie aflată la volanul unui Volkswagen în care se afla și copilul acesteia nu s-a asigurat la ieșirea din curtea gospodăriei și a izbit cu autoturismul locomotiva care tocmai trecea prin fața casei. În urma impactului locomotiva a deraiat, iar autoturismul a fost grav avariat și prins între gardul gospodăriei și mecanismul de tracțiune al locomotivei. Din fericire, nici femeia aflată la volan și nici copilul nu au fost răniți.

Turiștii au coborât din tren după ce s-au speriat de cele întâmplate și au fost preluați pentru a fi transportați spre destinație, iar mecanismul de producere al accidentului va fi investigat de polițiști. Din primele cercetări efectuate, se pare că vinovată de producerea accidentului ar fi femeia de la volanul mașinii, care nu s-a asigurat la trecerea de nivel cu calea ferată. Trecerile la nivel cu lalea ferată îngustă din comuna Moldovița sunt semnalizate cu Crucea Sf. Andrei. Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal pentru distrugere din culpă.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mocănița Huțulca a deraiat astăzi, după ce o șoferiță neatentă nu s-a asigurat.
 Vizualizări articol: 1524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mocănița Huțulca a deraiat astăzi, după ce o șoferiță neatentă nu s-a asigurat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei