Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 192 (8109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premii de 10.000 de lei și titlul de „Cetățean de onoare” pentru Marius și Ionela Cozmiuc, medaliați cu aur la Campionatele Europene de canotaj

Miercuri, 17 August 2022 (10:07:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi dintre sportivii care au obținut medalii de aur la Campionatele Europene de la Munchen, canotorii Marius și Ionela Cozmiuc, care locuiesc în municipiul Suceava, vor fi premiați de primărie cu câte 10.000 de lei. Mai mult, Ionela Cozmiuc va deveni și „Cetățean de onoare” al municipiului reședință de județ, soțul său, Marius Cozmiuc, având deja această titulatură de anul trecut.

Anunțul a fost făcut miercuri de către primarul Sucevei, Ion Lungu, care a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local în acest sens și care a transmis felicitări din partea sa și a întregii comunități celor doi soți „de aur”.

„Felicitări pentru cele două medalii de aur obținute de sportivii din municipiul Suceava – Marius Cozmiuc, medalia de aur la dublu și soția lui, Ionela, medalie de aur la simplu, la campionatele europene de canotaj de la Munchen.

Ei sunt cetățeni ai municipiului Suceava, am avut onoarea și i-am cununat în 2017 la primărie, dar nu am nici un merit în performanțele lor profesionale.

Îi prețuim, îi respectăm, iar dacă Marius este cetățean de onoare al orașului de anul trecut, Ionela nu este, iar atunci i-am spus că îi urez mult succes și când va fi campioană o vom face și pe ea cetățean de onoare. Ca atare, voi propune Consiliului Local să fie acordat titlul de cetățean de onoare și pentru Ionela Cozmiuc și să-i premiem cu câte 10.000 de lei pe fiecare. Felicitări din partea comunității, pentru că fac onoare și cinste orașului”, a spus Ion Lungu.

Suceveanca Ionela Cozmiuc a cucerit cea de-a patra medalie de aur pentru delegația României la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen, după ce a câștigat proba de simplu vâsle, categoria ușoară, iar Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan au izbutit să devină campioni europeni în proba de dublu rame masculin, adăugând astfel noi medalii de aur în palmaresul „tricolorilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii de 10.000 de lei și titlul de „Cetățean de onoare” pentru Marius și Ionela Cozmiuc, medaliați cu aur la Campionatele Europene de canotaj.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Premii de 10.000 de lei și titlul de „Cetățean de onoare” pentru Marius și Ionela Cozmiuc, medaliați cu aur la Campionatele Europene de canotaj5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei