Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 192 (8109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anexă aflată între două case, în flăcări după ce a fost lovită de trăsnet

Miercuri, 17 August 2022 (14:37:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un trăsnet a lovit o gospodărie din satul Hurjuieni, comuna Gălănești, în timpul unei ploi torențiale de marți dimineață, focul izbucnind la acoperișul unei anexe. Alarma de incendiu s-a dat în jurul orei 9.20. După cum se vede și în fotografie, anexa care a luat foc este corp comun cu două corpuri de locuințe, astfel că a existat riscul unei extinderi a incendiului și al unui adevărat dezastru.

Din fericire, pompierii și ploaia au stopat incendiul înainte de a se extinde și mai mult. A ars anexa, pe aproximativ 80 de mp, cu bunurile din interior, fără a fi afectată casa de locuit.

Liviu Mironescu, primarul comunei Gălănești, a salutat intervenția promptă a pompierilor și a îndemnat localnicii să își asigure locuințele fără amânare:  

”Intervenția promptă a pompierilor civili din comuna noastră, ajutați de către pompierii voluntari din comunele Frătăuții Vechi și Bilca, precum și a pompierilor militari de la ISU Rădăuți, cărora le mulțumim pe această cale, a limitat pagubele materiale.
Vă rog pe această cale să vă asigurați locuințele, întrucât se observă o creștere a numărului de incendii în acest an. Din fericire, în toate cazurile gospodăriile afectate erau asigurate”.

La nivel local, la Gălănești, primarul i-a invitat pe săteni să sune în caz de urgență prima dată la serviciul de pompieri voluntari ori pe numerele de telefon ale primarului sau viceprimarului, înainte de a suna la 112.

”Serviciul local de pompieri poate interveni într-un timp foarte scurt, iar prima intervenție poate face diferența în limitarea pagubelor!” este mesajul primarului Liviu Mironescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anexă aflată între două case, în flăcări după ce a fost lovită de trăsnet.
 Vizualizări articol: 2106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anexă aflată între două case, în flăcări după ce a fost lovită de trăsnet0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei