Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 176 (8093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primăria Rădăuți a obținut noi fonduri europene pentru asfaltări de drumuri în municipiu

Vineri, 29 Iulie 2022 (17:33:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, a anunțat că municipalitatea a obținut noi fonduri europene pentru asfaltări în municipiul Rădăuți, în valoare de aproape 840.000 de lei. Bogdan Loghin a declarat că ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat un contract de finanțare în valoare de 838.292,97 lei, pentru modernizare străzi în municipiul Rădăuți.

Loghin a explicat că proiectul a fost depus la Grupul de Acțiune Locală Urban Rădăuți în primul trimestru al anului 2021. „Alături de funcționarii primări, de Consiliul Local, dar și de echipa de la GAL Urban Rădăuți, am reușit să atragem noi fonduri pentru modernizarea infrastructurii rutiere din municipiul nostru din bani europeni, dă roade. Sumele de bani recuperate prin semnarea acestui contract de finanțare, plus cele 2 milioane de euro obținute prin Programul <Anghel Saligny>, vor fi folosite pentru modernizarea unui nou lot de străzi din municipiul Rădăuți”, a precizat Bogdan Loghin.

El a reamintit că, recent, Primăria Rădăuți a primit o finanțare de nu mai puțin de 6,1 milioane de euro prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Bogdan Loghin a precizat că Primăria Rădăuți a primit finanțare pentru două proiecte extrem de importante pentru acest municipiu, cu o valoare totală de 30,5 milioane de lei. Loghin a spus că unul dintre cele două proiecte, de 20,5 milioane de lei, va fi implementat pentru extinderea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în municipiul Rădăuți. El a explicat că aceste lucrări vor completa investițiile care se vor realiza printr-un proiect al operatorului de apă și canal ACET Suceava, care în momentul de față se află în proceduri de licitație. Prin al doilea proiect, de 10 milioane de euro, vor fi modernizate cu asfalt mai multe străzi care sunt cu balast în momentul de față, respectiv str. Al. Odobescu, str. Zorilor, str. Îmbinată, str. Podurilor, str. Pandurilor, str. Plevnei, str. Gh. Doja, str. Cucului, str. George Coșbuc, str. Vasile Conta, str. Ion Grămadă și str. Mică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Rădăuți a obținut noi fonduri europene pentru asfaltări de drumuri în municipiu.
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Rădăuți a obținut noi fonduri europene pentru asfaltări de drumuri în municipiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei