Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 137 (8054)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevi suceveni premiați la „Concursul Naţional „Made for Europe”, ediția a XIV-a

Marţi, 14 Iunie 2022 (10:07:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți elevi suceveni au fost premiați la „Concursul Naţional „Made for Europe”, ediția a XIV-a, desfășurat recent la Târgoviște. Inspectorul școlar general, prof. Grigore Bocanci, a declarat într-o conferință de presă că la etapa națională a concursului din acest an au participat 4 elevi: un elev de la Colegiul Tehnic ,,Lațcu Vodă” Siret, cu produsul final „Orașul ideal ” - ,,Demain, ma ville”, un elev de la Liceul Tehnologic ,,Iorgu Vârnav Liteanu” Liteni, cu produsul final „Digital Book” - ,,Famous Love Stories“, un elev de la Colegiul Economic ,,Dimitrie Cantemir” Suceava, cu produsul ,,Minighid suport pentru predarea CDL-urilor- program SAGA în contabilitate“, și un alt elev de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” Suceava, cu produsul ,,Joc didactic  video” - ,,Math and music“. Trei din aceste lucrări au fost  premiate: Premiul I

i-a revenit elevului Gheorghită Alexandru, de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” Suceava; Mențiune - elevul Tofan Alexandru Cosmin, de la Colegiul Economic ,,Dimitrie Cantemir” Suceava, Mențiune – eleva Moisii Raluca Maria, de la Liceul Tehnologic ,,Iorgu Vârnav Liteanu” Liteni.

Inspectorul școlar general, prof. Grigore Bocanci, a mai spus că, în fiecare an școlar, Ministerul Educaţiei organizează Concursului naţional „Made for Europe”, în vederea valorizării şi promovării experienţelor pozitive acumulate de unităţile de învăţământ preuniversitar în derularea proiectelor finanţate prin programele europene din domeniul educației și formării profesionale. Concursul are ca obiective: valorizarea produselor finale realizate de elevi și profesori în cadrul proiectelor finanţate prin programe europene; creşterea vizibilităţii produselor realizate în proiectele finanţate prin programe europene; sporirea calităţii produselor realizate în cadrul proiectelor finanţate prin programe europene prin stimularea creativității elevilor și profesorilor; crearea unui sistem alternativ de informare asupra produselor proiectelor finanţate prin programe europene; asigurarea de oportunităţi de promovare a produselor rezultate din proiectele finanţate prin programe europene; creşterea potenţialului de transferabilitate a produselor finale în alte contexte educaţionale; promovarea imaginii instituţiilor de învăţământ preuniversitar participante la concurs. Concursul „Made for Europe”, ediția 2022, a fost deschis elevilor din toate unitățile de învăţământ preuniversitar care au fost implicate în proiecte finanţate prin programele europene din domeniul educației în ultimii doi ani școlari (2019-2020, 2020-2021) și care au  avut ca rezultate produse finale realizate în cadrul proiectelor implementate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi suceveni premiați la „Concursul Naţional „Made for Europe”, ediția a XIV-a.
 Vizualizări articol: 770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevi suceveni premiați la „Concursul Naţional „Made for Europe”, ediția a XIV-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei