Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 130 (8047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un MAI... mai bogat la Palatul Copiilor

Luni, 6 Iunie 2022 (09:32:42)

Ne lăudăm cu un MAI... mai bogat în experiențe cu multiple valențe formative. Astfel am sărbătorit prin gânduri, imagini, creații literare, afișe, fotografii Ziua Europei, pe 9 mai, și nu numai, ci și: Ziua Independenţei României și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial – Ziua Victoriei.

Tot în luna lui Florar ne-am bucurat de jocuri desfășurate în comun la orele de curs de la Cenaclul literar/ Teatru și Redacție, Presă/ Radio-TV, jocuri ce au reprezentat oportunități de dezvoltare oferite elevilor care frecventează cercurile amintite. Menționăm Scrable, Leapșa cu nume alături de multe, multe și provocatoare ghicitori și povești cu tâlc.Toate s-au dovedit că au un rol hotărâtor în comunicarea spontană creatoare (la alegerea poreclelor), la preocuparea pentru sentimentele celorlalți.

Un alt proiect drag nouă, care se desfășoară la nivel de instituție, este Dialogul Artelor. Împreună cu doamnele profesoare: Macoveiciuc Hreamătă Cristina, cercul Artă textilă, Reuț Marcela, de la Atelierul Fanteziei, și Rusu Petronela, de la cercul de Pictură, alături de elevii dumnealor, am promovat diferite teme: Primăvara, Fluturi, Natura, Copilăria, Vacanța - prin desene, versuri, citate, creații decorative. Copiii și-au dovedit înclinațiile artistice și ne-au bucurat privirea și sufletul.

 Nu ne-au lipsit rezultatele frumoase și diplomele cu premii, am menținut ștacheta ridicată, astfel o amintim pe Balan Andreea Teodora și Axinte Andrada, cercul Cenaclu literar/Teatru, ambele cu premiul I la Concursul Național cu Participare Internațională „Art from Heart” ediția a IV a. Elevele de la Cercul foto cineclub (Antonia Gherghelaș, Hrihorciuc Naomi, Ilinca Bivolaru și Anastasia Ciupu) au participat și s-au remarcat recent la concursurile județene și interjudețene de fotografie, CreativArt- organizat de Palatul Copiilor Suceava, respectiv Copilul și universul său, organizat de Clubul Copiilor Câmpulung Moldovenesc.

 Ne-am situat și de partea cealaltă a baricadei, fiind în comisia de jurizare la etapa județeană a Festivalului Concurs CDI-dei în cărți, organizat de Casa Corpului Dicatic „George Tofan”, ediția a VII-a, unde am avut bucuria să descoperim copii pasionați și implicați în lectură.

Încă o dată am conștientizat că: „omul nu poate deveni om decât prin educație” (I. Kant) și adăugăm noi și mai bogat!

 

Prof. Coord. Alina Șandru, cercul Cenaclu literar/ Teatru, prof. coord. Mihaela Buculei, cercul Foto cineclub /Redacție Presă

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un MAI... mai bogat la Palatul Copiilor.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un MAI... mai bogat la Palatul Copiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei