Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 128 (8045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Au fost aprobate primele cinci proiecte din județul Suceava pentru extinderea rețelelor de gaze naturale

Vineri, 3 Iunie 2022 (18:18:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a anunțat că Guvernul României, condus de premierul Nicolae Ciucă, a aprobat finanțarea a cinci proiecte din județul Suceava. Bogdan Gheorghiu a precizat că proiectele sunt finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” și vizează investiții în realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale din orașele Liteni, Milișăuți, Salcea, Solca și din comunele Adâncata, Arbore, Burla, Cornu Luncii, Fântânele, Fundu Moldovei, Hănțești, Iaslovăț, Pojorâta, Rădășeni, Udești și Verești. Cele cinci proiecte au o valoare totală de peste 456 milioane de lei.

Deputatul PNL de Suceava a arătat că proiectele finanțate în județul Suceava sunt următoarele: „Dezvoltare rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale în teritoriul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Bazinul Solca Bucovinei (comunele Arbore, Iaslovăț, Volovăț, Burla și orașele Milișăuți și Solca)” – 121,26 milioane de euro; „Dezvoltare rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale în teritoriul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Pleșa (comuna Adâncata și comuna Hănțești)” – 94,42 milioane de lei; „Dezvoltare rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale în comunele Pojorâta și Fundu Moldovei” – 39,54 milioane de lei; „Construire reţea inteligentă de distribuţie gaze naturale în comunele Rădăşeni şi Cornu Luncii” – 81,14 milioane de lei; „Dezvoltare rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale în teritoriul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Lunca Sucevei (oraș Salcea, comuna Udești, comuna Fântânele, comuna Verești și oraș Liteni)” – 119,65 milioane de lei. „Aceste proiecte fac parte din categoria celor 105 proiecte mature care vizează dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale din 165 unități administrativ-teritoriale din toată țara, depuse inițial la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare, dar a căror valoare a excedat plafonul alocat POIM”, a spus Bogdan Gheorghiu. El a amintit că prin Programul ”Anghel Saligny” sunt alocate 65,5 miliarde de lei pentru extinderea și modernizarea rețelelor de drumuri, poduri, apă, canalizare și gaz.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au fost aprobate primele cinci proiecte din județul Suceava pentru extinderea rețelelor de gaze naturale.
 Vizualizări articol: 889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au fost aprobate primele cinci proiecte din județul Suceava pentru extinderea rețelelor de gaze naturale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei