Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 112 (8029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O șoferiță băută și alte două fără drept de a conduce, depistate una după alta de polițiști

Luni, 16 Mai 2022 (12:49:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ca la fiecare sfârșit de săptămână, polițiștii suceveni au depistat în cadrul acțiunilor de control al traficului mai mulți șoferi pericol public, băuți ori fără permise de conducere. Atrage atenția că de această dată pe lista cazurilor de acest gen jumătate sunt reprezentate de femei care nu aveau ce căuta la volan.

Duminică, în jurul orei 16.00, un echipaj de la Poliția municipiului Vatra Dornei – Compartimentul rutier, în timp ce acționa în control trafic în municipiul stațiune, a oprit un VW care era condus de o tânără în vârstă de 28 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Lângă tânără era soțul ei, doar acesta din urmă având permis de conducere valabil.

Având în vedere situația, ambii s-au ales cu dosare penale, femeia pentru conducere fără permis, iar bărbatul pentru încredințarea autovehiculului unei persoane despre care avea cunoștință că nu posedă permis de conducere.      

Duminică seară, la 21.30, un echipaj de la Secția 11 Rurală Vatra Dornei, în timp ce se afla în serviciul de patrulare şi control al traficului rutier pe raza comunei Dorna Candrenilor, a oprit pentru control un autoturism condus de o femeie. Tânăra în vârstă de 32 de ani de la volan, din municipiul Vatra Dornei, are permis de conducere, doar că acesta figurează ca suspendat pentru alte abateri la regimul rutier.

Răspunderea penală este aceeași, infracțiunea reținută fiind de ”conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”.  

În fine, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.30, tot în zona de munte, un echipaj de la Secția Rurală Pojorâta a oprit pentru control, pe DJ 175, Pojorâta-Fundu Moldovei, un autoturism Volvo la volanul căruia era o femeie în vârstă de 28 de ani, din Bunești.

Fiind un control nocturn, axat pe depistarea șoferilor băuți, tânăra a suflat în etilotest, iar rezultatul a fost o concentrație de 0,60 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

 Femeia a fost condusă la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge la interval de o oră, privind stabilirea alcoolemiei în sânge.

Oricum, concentrația din aerul expirat depășește valoarea contravențională, astfel că a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O șoferiță băută și alte două fără drept de a conduce, depistate una după alta de polițiști.
 Vizualizări articol: 1612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O șoferiță băută și alte două fără drept de a conduce, depistate una după alta de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei