Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 53 (7970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur anunță că a început deja realizarea proiectului centrului logistic european de ajutoare de lângă aeroport

Duminică, 6 Martie 2022 (18:07:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că sâmbătă și duminică a organizat deja două întâlniri cu specialiști pentru realizarea proiectului centrului logistic european de ajutor umanitar pentru Ucraina. Acesta va fi înființat în zona Parcului Industrial "Bucovina" de lângă Aeroportul "Ștefan cel Mare" Suceava. Gheorghe Flutur a precizat că la întâlniri au participat reprezentantul IGSU, primarii din Adâncata, Salcea și Dumbrăveni, arhitectul-șef al județului Suceava, șeful Parcului Industrial, directorul aeroportului și un reprezentant al Direcție Județene de Drumuri și Poduri Suceava.

„În primul rând, s-a discutat despre realizarea a două drumuri de acces, unul dinspre Dumbrăveni, pe lângă gardul perimetral al aeroportului, iar al doilea, de la Parcul Industrial spre Burdujeni, urmând a cere procedură de urgență la Guvern pentru realizarea lor. Apoi, urmează să fie construite, în etape, hale mari pentru depozitarea ajutoarelor trimise, în condițiile în care acum sunt 8 hale cu 2000 de mp, iar în clădirea centrului expozițional mai pot fi depozitate materiale pe circa 1500 de mp, dar nu este suficient”, a spus Flutur. El a adăugat că în cursul zilei de luni la Suceava vor ajunge și reprezentanți ai Autorității Aeronautice Române pentru a analiza condițiile de avizare pentru construcția halelor, în condițiile în care în zona aeroportului este un regim de înălțime restricționat. Tot luni, la Suceava vor veni și reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere în vederea realizării unui sens giratoriu pe DN 29.

„Începem să elaborăm schița acestui centru logistic pe care să o prezentăm Comisiei Europene, avem tot sprijinul Guvernului pentru ca acest centru logistic european să fie organizat cât mai repede”, a mai declarat Flutur.

El a arăta că pentru început există câteva spații disponibile pentru depozitarea de materiale, însă în paralel trebuie să înceapă și construcția unor hale noi pentru depozitarea ajutoarelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță că a început deja realizarea proiectului centrului logistic european de ajutoare de lângă aeroport.
 Vizualizări articol: 827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur anunță că a început deja realizarea proiectului centrului logistic european de ajutoare de lângă aeroport0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei