Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 45 (7962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

„Târgul mărțișorului – Un copil, o faptă bună!”, strângere de fonduri pentru Ana Hopp, o adolescentă foarte bolnavă care are nevoie de terapie

Joi, 24 Februarie 2022 (18:04:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Grădinița cu Program Normal Frumosu, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Ion Șuhane” Frumosu (clasa a II-a, clasa a III-a), Primăria comunei Frumosu, Asociația „Licuricii fericiți” Câmpulung Moldovenesc, organizează, în perioada 23 februarie – 1 martie, „Târgul mărțișorului – Un copil, o faptă bună!”, un eveniment care are drept scop strângerea de fonduri pentru Ana Hopp, o adolescentă foarte bolnavă, care a rămas cu sechele după un grav accident petrecut acum 3 ani. Târgul se desfășoară la Căsuțele din parcarea Primăriei comunei Frumosu.

Elevii din Frumosu, împreună cu dascălii lor, au confecționat mărțișoare pe care vor să le vândă, iar banii adunați să fie folosiți pentru ședințele de recuperare de care are nevoie Ana.

„Vă rugăm, dacă vă este cu putință, să cumpărați un mărțișor sau să donați contravaloarea unui mărțișor în așteptare. Noi îl vom dărui, în numele dumneavoastră, unei persoane care nu-și permite nici măcar unul. Toate fondurile vor ajunge la Ana, care are mare, mare nevoie de ajutor pentru a se face bine”, transmite echipa de organizatori.

 

·        Destinul trist al Anei

Vă reamintim că Ana Hopp (Anuţa) a suferit pe 10 mai 2019, pe când avea 14 ani, un accident foarte grav, soldat cu un traumatism cranio-cerebral (TCC) grav. Ana a ajuns în stare vegetativă şi a fost diagnosticată cu tetraplegie spastică asimetrică.

Ana a fost un copil vesel, cu multe visuri, până în ziua de 10 mai 2019, ziua neagră a copilăriei ei. Un accident cumplit a transformat-o într-o fetiţă fără putere, care trebuie să lupte pentru viaţa ei.
Cei care îi cunosc dureroasa poveste ştiu că, în urma accidentului, a suferit numeroase intervenţii chirurgicale, a trecut prin sute de investigaţii complicate, analize, terapii pentru a rămâne în viaţă. Cei care cunosc această poveste ştiu cât de mult suferă familia Anei şi că, singură, familia nu mai are putere de a susţine financiar această luptă.

Viaţa familiei Anei înseamnă clinici, spitale, lacrimi, speranţă, rugăciuni, bucurie la cel mai mic semn că fiica lor este pe drumul cel bun.
Ana îşi vrea copilăria înapoi, vrea să poată spune din nou mama, vrea să îi poată îmbrăţişa pe cei dragi, vrea să îşi amintească faptul că iubea şcoala și pe dragii ei colegi.

 

·        Nu ezitați să mai faceți o faptă bună. Acum, pentru Ana

Ana Hopp – Anuţa are nevoie de ajutor, pentru a nu renunţa la lupta pentru viaţa ei, pentru copilăria ei. Orice ajutor, cât de mic, este un pas uriaş pentru Ana. Terapiile, intervenţiile, investigaţiile, tratamentele şi deplasările de la o clinică la alta, în toată ţara, înseamnă câteva zeci de mii de lei într-o lună. Donați, vă rugăm, un mărțișor pentru Ana! Donați pentru Ana: Asociația Licuricii Fericiți Câmpulung Moldovenesc CUI 37028370, Cont lei: RO46BTRLRONCRT0379547801, Cont euro : RO93BTRLEURCRT0379547801Revolut: 0721046095

#uncopilofaptăbună.

Organizatorii Târgului de mărțișoare pentru Ana, Asociaţia ,,Licuricii fericiţi” din Câmpulung Moldovenesc, vă mulţumesc anticipat, împreună cu familia Anei, pentru că sunteţi solidari, pentru că încercaţi să o ajutaţi pe Ana cu un gând bun, cu o rugăciune, cu o donaţie, cu un mărțișor. De 3 ani, Ana duce o luptă supraomenească pentru a se reîntoarce în lumea de care nu-și mai amintește nimic. Intervențiile chirurgicale, terapiile de recuperare, tratamentele care o țin în viață și îi dau șansa la minima normalitate sunt extrem de costisitoare. Nu ezitați să mai faceți o faptă bună. Acum, pentru Ana. Viața ei depinde și de noi. Faceți ca imposibilul să devină posibil. Donați! Dați o șansă vieții, o șansă pentru Ana!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Târgul mărțișorului – Un copil, o faptă bună!”, strângere de fonduri pentru Ana Hopp, o adolescentă foarte bolnavă care are nevoie de terapie.
 Vizualizări articol: 921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Târgul mărțișorului – Un copil, o faptă bună!”, strângere de fonduri pentru Ana Hopp, o adolescentă foarte bolnavă care are nevoie de terapie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei