Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 34 (7951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iulius Mall Suceava oferă premii la cumpărături, în cadrul campaniei „Shoppingul nu te lasă cu ochii în soare”

Vineri, 11 Februarie 2022 (10:34:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de 10 zile, Iulius Mall Suceava oferă premii la cumpărături, în cadrul campaniei „Shoppingul nu te lasă cu ochii în soare”. Totodată, în acest weekend, iubirea plutește în aer, la propriu, în cadrul evenimentului caritabil organizat de Asociația Grupul Zâmbetul Nostru, care va împărți baloane cu heliu pentru cauze umanitare.

Valentine`s Day se apropie, iar goana după darul perfect intră pe ultima sută de metri. La Iulius Mall Suceava găsiți inspirația pentru un cadou unicat, dar și surprize, pentru că luna aceasta se premiază iubirea. În perioada 11 – 20 februarie 2022, puteți câștiga unul dintre premiile instant puse în joc: vouchere la magazinele Damagi ori Claro Men`s sau la restaurantul Mado, la Casa Berarilor Artizani sau cecuri cadou. După ce alegeți darul perfect pentru jumătatea voastră, mergeți cu bonurile, a căror valoare cumulată trebuie să fie de minimum 300 de lei, la Centrul Info, unde veți câștiga pe loc una dintre surprizele de la Roata cu Premii. Consultați și regulamentul campaniei pe site-ul Iulius Mall Suceava.

 Magazinele din Iulius Mall Suceava vă așteaptă cu idei de cadouri pentru persoana specială din viața voastră. „Pentru el, poți opta pentru o pereche de jeans de la Bershka sau Colin`s ori un pulover Tom Tailor sau o cămaşă de la Damagi, Claro`s Man sau Republica. Pentru ea nu poți da greș cu bijuteriile de la Perla Neagră, Sabrini, Teilor sau Meli Melo. Vino în Iulius Mall Suceava și descoperă toate propunerile de cadou ale consilierilor! Iubirea înseamnă afecțiune, atașament, dar și grijă pentru cei din jurul nostru. Asociația Grupul Zâmbetul Nostru va fi prezentă în Iulius Mall Suceava, unde va împărți baloane sub formă de inimă, iar sumele de bani strânse vor fi donate către cauzele caritabile pe care asociația le ajută”, anunță reprezentanții Iulius Mall Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulius Mall Suceava oferă premii la cumpărături, în cadrul campaniei „Shoppingul nu te lasă cu ochii în soare”.
 Vizualizări articol: 889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iulius Mall Suceava oferă premii la cumpărături, în cadrul campaniei „Shoppingul nu te lasă cu ochii în soare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei