Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 283 (7895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șeful Poliției Vatra Dornei iese la pensie după 28 de ani de carieră

Vineri, 3 Decembrie 2021 (16:12:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Șeful Poliției municipiului Vatra Dornei, comisarul-șef Vasile Amor Niculiță, încheie la finele acestei săptămâni socotelile cu munca de poliție. După 28 de ani de poliție și 29 de ani de când a intrat la școala de agenți de poliție, comisarul-șef a ales să iasă la pensie. El îndeplinea deja demult stagiul minim de 25 de ani de muncă operativă în poliție, iar de aproape un an avea și vârsta minimă de pensionare, 47 de ani împliniți.

Plecarea acestuia din Inspectoratul de Poliție Județean Suceava este fără îndoială o pierdere. Ofițerul era unul din cei mai vechi oameni din sistem și a lucrat în cei 28 de ani doar la Poliția Vatra Dornei. El a început ca agent de poliție, după care a urcat treptat, intrând în corpul ofițerilor. Cunoștea perfect toată situația infracțională din Vatra Dornei și comunele din jur, atât pe linie judiciară, cât și rutieră, după ce a activat foarte mulți ani și ca șef la compartimentul de poliție rutieră de la Vatra Dornei.

Multe cazuri delicate din ultimii ani au fost rezolvate de șeful Poliției Vatra Dornei, în echipă cu colegii săi judiciariști, de la tâlhării cu victime atacate în casă și până la infracțiuni legate de agresiuni sexuale înfiorătoare în familie.

Comisarul-șef Vasile Amor Niculiță a participat la ultimul eveniment în postura de cadru activ de Ziua Națională a României.

După cum au scris și colegii de la Orion Media Vatra Dornei, la acest ultim eveniment a avut bucuria de a-l avea alături pe fiul său mai mare, Alex, care este elev al Școlii de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și se află, pentru o lună, în practică. Fiul îl va urma așadar în carieră pe tatăl său.

„Poliția a fost totul pentru mine, m-a realizat ca om, m-a făcut să fiu responsabil și mă bucur când aud că oamenii din Vatra Dornei vorbesc între ei de faptul că avem un municipiu sigur, în care nu le este frică să iasă din casă în miez de noapte.

Sunt onorat și surprins, de asemenea, de numărul mare de aprecieri care au venit spre mine după ce s-a aflat că îmi închei cariera din poliție. Oamenii care mă cunosc, de aici din Vatra Dornei și comunele din jur, știu bine ce fel de polițist am fost și eforturile pe care le-am făcut ca să ținem situația sub control, iar când au fost probleme să acționăm prompt”, a declarat ofițerul.  

Adjunctul de la Poliția Vatra Dornei, subcomisarul Cristi Bruckner, este cel care a preluat momentan atribuțiile de șef al Poliției municipiului Vatra Dornei, până când conducerea poliției județene va împuternici un ofițer la comandă ori va organiza concurs pentru ocuparea definitivă a funcției.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șeful Poliției Vatra Dornei iese la pensie după 28 de ani de carieră.
 Vizualizări articol: 3646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șeful Poliției Vatra Dornei iese la pensie după 28 de ani de carieră5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei