Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 276 (7888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spitalul Județean Suceava va relua internările pentru patologii non-Covid în Secția de Pneumologie

Miercuri, 24 Noiembrie 2021 (16:06:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă a anunțat că Spitalul Județean de Urgență Suceava este pregătit să reia internările pentru patologii non-Covid în Secția de Pneumologie.

Niculai Barbă a precizat că după scăderea numărului de persoane infectate cu noul coronavirus la nivelul județului Suceava a scăzut și numărul pacienților Covid în Spitalul Județean de Urgență "Sfântul Ioan cel Nou". În aceste condiții, Barbă a spus că Spitalul Județean Suceava s-a organizat deja pentru reluarea activităților pentru patologiile non-Covid din cadrul secțiilor care funcționează în pavilioanele spitalului vechi.

„Pacienții Covid vor fi tratați în continuare în Secția de Boli Infecțioase, iar secția de Pneumologie va redeveni non-Covid, ceea ce face parte din planul de revenire la activitatea normală a unității spitalicești sucevene. Pe final de val patru pot spune că prin coordonarea și cooperarea la nivel județean s-a făcut față mai bine situațiilor avute în acest val care a avut un specific aparte, cu o pondere semnificativ mai mare a cazurilor grave și critice”, a precizat vicepreședintele CJ Suceava. El consideră că prin coordonarea județeană a fost posibil ca spitalul nou să poată deservi în continuare cazurile urgente din tot județul pentru toate patologiile, iar Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Județean Suceava a funcționat după programul normal și nu a mai existat riscul ca principala unitate spitalicească din județ să devină spital-Covid în totalitate.

„Această coordonare județeană a funcționat bine pentru că toți cei implicați au stat mereu în contact și au acționat împreună, dar cred că este necesară o reglementare normativă care să faciliteze o cât mai bună cooperare în acest domeniu”, a încheiat Niculai Barbă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Județean Suceava va relua internările pentru patologii non-Covid în Secția de Pneumologie.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spitalul Județean Suceava va relua internările pentru patologii non-Covid în Secția de Pneumologie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei