Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 253 (7865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A scăzut numărul de internări în secțiile Covid ale spitalelor din județul Suceava

Joi, 28 Octombrie 2021 (15:08:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Numărul sucevenilor bolnavi de Covid care au nevoie de internare a scăzut, în ultimele zile. Față de numărul zilnic de 60-70 de persoane care solicitau internare în spital în perioada de vârf a valului 4, în intervalul 27-28 octombrie în spitalele din județul Suceava au fost internați 32 de bolnavi cu Covid și au fost externate 55 de persoane.

Din totalul celor 619 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 193 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 18 pacienți sunt în zona tampon și 408 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 193 pacienți diagnosticați Covid, 3 prezintă forme ușoare, 69 au forme medii ale bolii, 103 prezintă forme severe și 18 sunt cu forme grave, internați în secția ATI. 12 pacienți sunt ventilați non-invaziv și 4 pacienți sunt intubați, ventilați invaziv.

Spitalul Suceava dispune, la această dată, de 334 paturi libere, din care 58 pentru pacienți Covid-19, 245 în sectorul non-Covid, 31 pentru zona tampon. La ATI nu sunt disponibile paturi pentru pacienți Covid, sunt 13 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienții Covid-19 și 7 pentru pacienții non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 152 pacienți cu Covid, dintre care 16 cu forme ușoare, 99 cu forme medii, 25 cu forme grave și 12 cu forme critice, la ATI. Sunt 183 locuri disponibile în sectorul Covid și nici un loc la ATI.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 54 de pacienți cu Covid, dintre care 11 pacienți cu forme ușoare, 28 cu forme medii și 15 pacienți cu forme grave. Sunt 4 locuri libere în sectorul Covid.

La Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați 43 de pacienți cu Covid, dintre care 16 cu forme ușoare și 27 cu forme medii; sunt libere 21 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Boli Cronice Siret sunt internați 25 de pacienți cu Covid, din care 8 cu forme ușoare și 17 cu forme medii; sunt libere 8 locuri.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei sunt internați 60 de pacienți cu Covid, din care 48 cu forme medii, 10 cu forme grave și 2 cu forme critice; sunt libere 11 locuri.  

La Spitalul Municipal Fălticeni sunt internați 73 de pacienți cu Covid, din care 69 cu forme medii și 4 cu forme critice, la ATI. Sunt libere 21 de locuri în sectorul Covid și nici un loc la ATI. În total, în secțiile Covid ale spitalelor din județ sunt internați 600 de pacienți cu Covid și 32 de pacienți suspecți de infectare.

La nivelul județului sunt disponibile 306 locuri Covid și 76 locuri pentru zona tampon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A scăzut numărul de internări în secțiile Covid ale spitalelor din județul Suceava.
 Vizualizări articol: 1472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A scăzut numărul de internări în secțiile Covid ale spitalelor din județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei