Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 250 (7862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare”

„Toamna rodnică”, proiect educațional la Cajvana

Luni, 25 Octombrie 2021 (11:10:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii ciclului primar de la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” din Cajvana, sub atenta îndrumare a învățătorilor, au participat vineri, 23 octombrie 2021, la evaluarea proiectului educațional „Toamna rodnică”. Acest proiect s-a desfășurat în mai multe locații (în curțile corpurilor școlare E, F și C).

În cadrul expoziției „Cămara Toamnei”, elevi, părinți și învățători au realizat standuri cu fructe, legume, flori de toamnă, frunze multicolore. Au fost expuse și panouri tematice cu lucrări realizate de elevi: desene, picturi, colaje, dovleci personalizați, compuneri despre toamnă, borcane cu dulcețuri, compoturi, tocane și zacuscă.

Cei mai îndrăzneți s-au deghizat în zâne, prinți și gospodine și au defilat pe covorul foșnitor al toamnei pe un fond muzical adecvat, „Valsul toamnei”. „Ținutele cu aliură autumnală, rochii cu aplicații din frunze, coronițe din frunze și crizanteme, dovlecei ornați cu flori, pelerine și coroane de prinți au primit aplauze la scenă deschisă. Programul a fost completat de cântece și poezii recitate de elevi.

A urmat apoi degustarea din produsele delicioase ale toamnei pe care învățătorii le-au oferit copiilor. Jocul în aer liber cu frunze și baloane colorate i-a animat și mai mult pe copii.

Toți s-au gândit să ofere din produsele de pe standurile lor și elevilor de la Centrul de Plasament <Sf. Arhangheli Mihail și Gavril> de la Solca”, a transmis prof. înv. primar Lidia-Loredana Seserman, responsabilă cu promovarea imaginii Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare“ Cajvana.

Consilierul educativ prof. înv. primar Cristina Tomuț a apreciat modul în care toți colegii învățători s-au implicat în acest proiect educativ. Și directorii unității școlare prezenți la activitate, prof. Nicolae Robu, prof. Iulian Ciotu și prof. Marius Crăciun, au fost plăcut impresionați de mobilizarea tuturor elevilor și participanților în acest proiect.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Toamna rodnică”, proiect educațional la Cajvana.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Toamna rodnică”, proiect educațional la Cajvana0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei