Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 237 (7849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Victorie frumoasă a rugbiștilor suceveni, umbrită de o accidentară gravă

Duminică, 10 Octombrie 2021 (08:28:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de rugby CSM Bucovina Suceava a reușit un nou succes, sâmbătă, pe stadionul Unirea, trecând clar, cu scorul de 33-12, de CSU Arad. Sucevenii au dominat prima repriză, conducând cu 21-0 la pauză. Din păcate, spre finalul meciului, unul dintre jucătorii suceveni, Cristi Atudorei a suferit o accidentare gravă, o fractură la piciorul drept, fiind dus la spital, unde urmează să fie operat.

Sucevenii au înscris în acest meci cinci eseuri, două prin Tăuteanu, și câte unul prin Chirilă, Portariu și Custrin. Foarte incisivi s-au dovedit a fi în acest meci Tăuteanu și Portariu, jucători de linia I, care au tras echipa după ei. Precis a fost și Sabin Crețu, care a transformat patru din cele cinci eseuri.

Antrenorul-jucător Marcel Crețuleac nu s-a bucurat prea mult la final de meci:

”Am obținut o victorie frumoasă, de care însă nu ne-am putut bucura având în vedere accidentarea gravă a lui Atudorei. Din păcate, așa este sportul, accidentări apar și la atletism, iar rugbiul este sportul pe care ni l-am ales . A fost o victorie clară, am fost superiori, băieții s-au dăruit, în felicit și le mulțumesc”.

Cu această a doua victorie, după cea de la Gura Humorului, CSM Bucovina Suceava a acumulat 19 puncte și a urcat pe locul VI în clasament.

Elevii lui Marcel Crețuleac au șansa de a-și conserva acest loc în etapa viitoare, când joacă pe terenul ultimei clasate, CSU Alba Iulia.

Cealaltă reprezentantă a județului în Divizia Națională de Rugby, RC Gura Humorului, a jucat la Iași, într-un meci care nu contează în clasament. Poli iași a câștigat cu 38-18, într-un meci în care toată lumea s-a bucurat de rugby.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victorie frumoasă a rugbiștilor suceveni, umbrită de o accidentară gravă.
 Vizualizări articol: 1420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Victorie frumoasă a rugbiștilor suceveni, umbrită de o accidentară gravă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei