Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 218 (7830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Niculai Barbă dă asigurări că nici un pacient cronic din judeţ nu va rămâne fără îngrijire medicală

Vineri, 17 Septembrie 2021 (17:33:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Niculai Barbă a dat asigurări că nici un pacient cronic din judeţ nu va rămâne fără îngrijire medicală. Niculai Barbă a subliniat astfel faptul că Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” nu se închide pentru pacienţii cronici. Barbă a spus că în cursul zilei de vineri a avut discuţii cu managerul Spitalului Judeţean, dr. Alexandru Calancea, pentru a se asigura că pacienții cronici vor beneficia de îngrijire fără întrerupere în următoarea perioadă, în contextul creșterii numărului de cazuri COVID-19 și de internări. „Astfel, ambulatoriul va funcționa la capacitate maximă pentru a se sigura programul și evaluarea pacienților, iar dacă vor apărea urgențe, pacienții cronici vor fi preluați în Unitatea de Primiri Urgenţe și, dacă va fi cazul, vor fi internați, așa cum se procedează și acum”, a explicat vicepreşedintele CJ Suceava. El a arătat că Spitalul Judeţean continuă să asigure serviciile medicale corespunzătoare pentru toate patologiile non-COVID, pentru cronici și urgențe, la care se adaugă un număr mare de pacienți infectați cu SARS-CoV-2, majoritatea fiind cazuri cu forme medii și grave.

„Foarte important în acest moment este ca toate spitalele din județ să facă front comun cu Spitalul Județean, să poată prelua pacienții cu forme ușoare ale bolii, astfel încât să nu se ajungă vreodată să fie afectată activitatea Spitalului Nou pe patologiile non-Covid”, a încheiat Niculai Barbă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niculai Barbă dă asigurări că nici un pacient cronic din judeţ nu va rămâne fără îngrijire medicală.
 Vizualizări articol: 717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niculai Barbă dă asigurări că nici un pacient cronic din judeţ nu va rămâne fără îngrijire medicală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei