Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 201 (7813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Secțiile de terapie intensivă din Spitalul Județean și Spitalul Rădăuți sunt pline cu pacienți Covid

Duminică, 29 August 2021 (14:29:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secțiile de anestezie și terapie intensivă din Spitalul Județean Suceava și Spitalul Municipal Rădăuți nu mai au nici un loc liber pentru pacienții cu forme grave de Coronavirus. Prefectura Suceava a informat că în cursul zilei de duminică, din totalul celor 537 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 51 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 12 pacienți sunt în zona tampon și 474 pacienți sunt cu alte afecțiuni. Din cei 51 pacienți diagnosticați Covid-19, doi prezintă forme ușoare, 25 au forme medii ale bolii, 17 prezintă forme grave și șapte au forme grave și sunt internați în secția de terapie intensivă, un pacient fiind ventilat non – invaziv iar trei pacienți sunt intubați și ventilați invaziv

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, duminică, de 384 paturi libere, din care 60 pentru pacienți Covid-19, 306 în sectorul non-Covid și 18 pentru zona tampon.

La unitatea de terapie intensivă nu mai sunt paturi pentru pacienți Covid, sunt 18 ventilatoare libere, din care două pentru pacienții Covid-19, și 16 pentru pacienții non- Covid. Duminică a fost a doua zi consecutivă în care secția de terapie intensivă a Spitalului Județean a fost plină cu pacienți Covid.

Prefectura a mai transmis că la Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 26 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre care 24 cu forme medii și două cu forme critice de boală. De asemenea, în spitalul din Rădăuți mai sunt două persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. La unitatea de terapie intensivă a acestui spital sunt internați doi pacienți, nemaifiind locuri disponibile.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 86, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 15. La nivelul județului sunt disponibile 76 locuri libere Covid și 35 locuri pentru zona tampon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Secțiile de terapie intensivă din Spitalul Județean și Spitalul Rădăuți sunt pline cu pacienți Covid.
 Vizualizări articol: 1728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secțiile de terapie intensivă din Spitalul Județean și Spitalul Rădăuți sunt pline cu pacienți Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei