Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 198 (7810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șoferi vitezomani ori puși pe depășiri periculoase au rămas fără permise unul după altul

Miercuri, 25 August 2021 (14:40:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acțiune de control în trafic coordonată de Serviciul de Poliție Rutieră Suceava în ziua de 24 august, între orele 10.00 și 14.00, care s-a desfășurat concomitent pe mai multe segmente de drum din județ, s-a soldat cu reținerea a nu mai puțin de 46 de permise de conducere.

În urma controalelor cu autospecialele cu radar, care au și camere de înregistrare care surprind depășirile neregulamentare, în doar patru ore au fost înregistrați 28 de conducători auto care circulau cu viteză excesivă (peste 100 de kilometri la oră în localitate) plus alți 14 care au fost înregistrați în timp ce efectuau depășiri neregulamentare, pe linia continuă. În toate cazurile, s-au dat amenzi, cu măsura complementară a suspendării permisului de conducere.

Alte câteva permise de conducere au fost reținute pentru neacordare de prioritate pentru pietoni, respectiv trecerea pe culoarea roșie a semaforului.

Se remarcă din nou numărul mare de șoferi depistați circulând cu viteză excesivă ori depășind în „orb”, practic principalele cauze ale accidentelor grave care se petrec în județ.

În cadrul acțiunii de control desfășurate împreună cu inspectori ai Registrului Auto Român au fost retrase și 15 certificate de înmatriculare.

La acțiune au participat nu mai puțin de 68 de polițiști, atât de la structurile rutiere, cât și de la cele de Ordine Publică. Datorită numărul mare de polițiști s-a putut acționa ”blitz”, concomitent, cu numeroase echipaje, înainte ca majoritatea șoferilor să se anunțe între ei de faptul că sunt controale.    

În cadrul acțiunii s-a pus accent și pe verificarea transportatorilor de persoane, fiind depistate microbuze supraîncărcate, caz despre care am relatat pe larg în ediția din 25 august a cotidianului Monitorul de Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferi vitezomani ori puși pe depășiri periculoase au rămas fără permise unul după altul.
 Vizualizări articol: 3410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șoferi vitezomani ori puși pe depășiri periculoase au rămas fără permise unul după altul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei