Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 180 (7792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

AUR a inaugurat noul sediu al organizației județene și municipale Suceava

Miercuri, 4 August 2021 (13:07:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alianța pentru Unirea Românilor și-a inaugurat noul sediu din Suceava, în care vor funcționa organizația județeană și cea municipală. Inaugurarea sediului s-a făcut în prezența celor doi copreședinți AUR, George Simion și Claudiu Târziu. Sediul AUR Suceava se află pe bulevardul George Enescu, bl. T90, et. 1. În cadrul unei conferințe de presă, liderul AUR Suceava, deputatul Dorel Acatrinei, a precizat că în incinta sediului vor funcționa și cele trei cabinete ale parlamentarilor suceveni ai acestei formațiuni politice, al său, al deputatului Florin Pușcașu și al senatorului Mircea Dăneasa. Persoanele care vor să meargă în audiență la parlamentarii AUR Suceava o pot face în fiecare zi de vineri, între orele 10:00 și 12:00.

În același timp, copreședintele AUR George Simion a declarat că această formațiune politică a început procesul de înființare a organizațiilor locale la nivelul întregului județ. „La nivelul județului Suceava suntem în plin proces de constituire a organizațiilor locale pentru că avem un an și jumătate de existență, am trecut prin niște alegeri parlamentare, am participat și la alegerile locale anticipate de la Vicovu de Sus și vrem să avem organizații locale în tot județul. Coordonatorul județean al AUR Suceava pentru acest lucru este, începând cu această lună, domnul Mugurel Balabasciuc, un om alături de care avem siguranța că vom reuși până la finalul anului să avem acoperit tot județul Suceava cu organizații locale. Și știm că dăm frisoane politicienilor locali de aici”, a spus George Simion. El a precizat că îi așteaptă în AUR Suceava pe toți cei care nu sunt de acord cu felul în care a fost administrat județul în ultimii 20 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului AUR a inaugurat noul sediu al organizației județene și municipale Suceava.
 Vizualizări articol: 1786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
AUR a inaugurat noul sediu al organizației județene și municipale Suceava2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei