Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 147 (7759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Beat și fără permis, a furat o mașină cu care a intrat într-un șanț

Duminică, 27 Iunie 2021 (14:31:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a ajuns în arestul poliției județene după ce a sustras o mașină, cu intenția de a se deplasa dintr-un sat în altul, în condițiile în care era și băut și nu are nici permis de conducere. Vineri seară, în jurul orei 19.00, polițiștii de la Secția Rurală 15 Vatra Dornei, în timp ce se aflau în serviciu de patrulare pe DN 17B, în comuna Dorna Arini, au identificat un autoturism Audi, model 80, cu numere provizorii, ieșit în decor și avariat.

Prima verificare a bazei de date a indicat că numărul provizoriu de pe mașină fusese eliberat tocmai în 2017, pentru un alt autoturism.

Din verificările ulterioare a rezultat că din mașina respectivă au coborât doi tineri, care au fugit spre satul Sunători, comuna Dorna Arini. Prin investigații, polițiștii au ajuns în scurt timp la o adresă din sat, unde au fost găsiți trei tineri. Unul dintre ei, Vlad Bălăcuță, în vârstă de 23 de ani, a recunoscut că a sustras mașina, vineri după-amiază, dintr-o curte din satul Cozănești, cu intenția de a ajunge în satul Sunători. Pe drum, tânărul a pierdut controlul asupra mașinii. Baza de date a indicat că tânărul nu este posesor de permis de conducere, iar în urma verificării cu etilotestul a rezultat concentrația de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru un adevărat cumul de infracțiuni, „furtul în scop de folosință”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore iar cercetările vor continua sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat și fără permis, a furat o mașină cu care a intrat într-un șanț.
 Vizualizări articol: 1494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beat și fără permis, a furat o mașină cu care a intrat într-un șanț0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei