Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 147 (7759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Beat la volan, a ajuns cu mașina în ”natură”, blocat într-o râpă

Duminică, 27 Iunie 2021 (14:12:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, aflat în stare avansată de ebrietate la volan, a provocat un accident după ce a ieșit în decor cu mașina, ajungând într-o zonă cu vegetație, unde s-a oprit într-o râpă. Accidentul s-a petrecut vinerea trecută, în jurul orei 17.40, la Siret, iar pasagerul din mașină a fost rănit. Din cercetările poliției rezultă că un bărbat în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea un Fiat Punto pe strada Prisaca din orașul Siret, pe direcția balastiera Siret spre E 85, pe fondul neadaptării vitezei la partea carosabilă cu pietriș, a pierdut controlul asupra mașinii, care a ajuns într-un șanț.

Șoferul și pasagerul au fost scoși din mașină de pompierii militari, care au intervenit la fața locului cu o autospecială pentru descarcerare si o ambulanță SMURD. Pompierii au luat măsuri de stabilizare a mașinii și i-au extras pe cei doi. Doar pasagerul a acuzat leziuni, fiind transportat la Spitalul din Siret. În privința șoferului, polițiștii au constatat în scurt timp că este băut. Aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,88 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 54 de ani care se afla la volan. Acestuia i s-au recoltat și probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

• De la bar la volan, apoi cu mașina într-un podeț

Tot vineri, un alt șofer aflat în stare avansată de ebrietate a intrat cu mașina într-un podeț, în comuna Botoșana. Polițiștii alertați prin 112 au constat că pe DJ 178E, pe partea stângă a acostamentului, în șanț, pe direcția de mers Botoșana spre Cacica, este un autoturism cu avarii. Lângă mașină a fost găsit șoferul, un bărbat din Cajvana. Acesta a recunoscut în fața polițiștilor că a consumat băuturi alcoolice la un bar din Botoșana, după care s-a urcat la volan, pentru a merge spre casă. El nu a ajuns însă prea departe, pierzând controlul asupra mașinii și intrând într-un podeț. Din accident au rezultat doar paguba materiale. Verificarea cu etilotestul a indicat concentrația de 0,81 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus de polițiști la Spitalul Județean Suceava, nu pentru că ar fi avut leziuni, ci pentru a i se recolta probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Și în acest caz polițiștii au deschis dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat la volan, a ajuns cu mașina în ”natură”, blocat într-o râpă.
 Vizualizări articol: 1538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beat la volan, a ajuns cu mașina în ”natură”, blocat într-o râpă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei