Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 129 (7741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ryanair a început operarea curselor de pe Aeroportul Suceava, cu zboruri către cinci destinații

Vineri, 4 Iunie 2021 (12:49:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania aeriană Ryanair a început operarea cursurilor de pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava, urmând să aibă zboruri către patru destinații externe. Vineri a fost lansată oficial cursa aeriană spre Veneția Treviso, care va avea două frecvențe săptămânale. Pasagerii primei curse care a zburat de la Veneția la Suceava au fost așteptați la aeroport de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și de directorul aeroportului, Ioan Măriuța.

De precizat că pentru a marca inaugurarea acestei noi rute, Suceava - Veneția Treviso, Ryanair a lansat promoție cu bilete de la doar 19,99 EUR, pentru călătorii până la 31 octombrie, care pot fi rezervate până la miezul nopții de 6 Iunie pe site-ul Ryanair.com.

A doua nouă rută, către Rhodos, va fi lansată pe 17 Iunie, în timp ce celelalte trei rute către Milano Bergamo, Roma Ciampino și Viena vor fi disponibile din iulie.

După aterizarea primului zbor Ryanair la Suceava, directorul de vânzări și marketing al companie pentru CEE și Balcani, a declarat că „ne face plăcere să sărbătorim oficial primul nostru zbor la Suceava, cu noua rută de două ori pe săptămână către Veneția Treviso. A doua nouă rută, către Rhodos, va fi lansată pe 17 Iunie, în timp ce celelalte trei rute către Milano Bergamo, Roma Ciampino și Viena vor fi disponibile din Iulie. Pentru a sărbători primul zbor din Suceava și lansarea oficială a sezonului estival, Ryanair a lansat o promoție cu bilete de la doar 19,99 EUR, pentru călătorii până la 31 Octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopții de 6 Iunie. Deoarece aceste tarife uimitoare vor fi epuizate rapid, paagerii ar trebui să se conecteze la www.ryanair.com și să nu le piardă”. 

La rândul său, directorul Aeroportului ”Ștefan cel Mare”, Ioan Măriuța, a salutat venirea companiei Ryanair la Suceava, el subliniind faptul că această companie își va extinde portofoliul destinațiilor. „Suntem încântați să anunțăm un nou operator aerian care a ales „Aeroportul ”Ștefan cel Mare Suceava”.  Ryanair inaugureză astăzi primul zbor direct către Veneția Treviso, urmând să-și extindă portofoliul de destinații de la Suceava cu zboruri directe spre Rhodos, Viena, Milano și Roma. Ryanair oferă de astăzi pasagerilor din regiunea noastră mai multe oportunități de călătorie și vine în întâmpinarea necesităților mediului de afaceri și a turismului”, a spus Ioan Măriuța, care a mai adăugat că urmează o colaborare frumoasă cu această companie, care va contribui semnificativ la dezvoltarea aeroportului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ryanair a început operarea curselor de pe Aeroportul Suceava, cu zboruri către cinci destinații.
 Vizualizări articol: 2442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ryanair a început operarea curselor de pe Aeroportul Suceava, cu zboruri către cinci destinații3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei